Boşlukta pek de iyi başlayamamış Zembilli. Şerbet karşısında işi zor gibi.Yeni dizi hemen hemen
Baskan filmiyle kafa tutmus
Kasitli olarak showun yeni dizinin onunu kesmesi guzel hamle olmus 😅
Haftaya şerbete girmeye hazir olsunlar
İzliyor musun Survivor bu sezon?Zembilli iyi başlamış. Oranlarını koruyacağını düşünüyorum diğer diziler gelince.
Survivor biraz yükselmiş fakat yetersiz. Acun acilen bir şeyler yapmalı, diziler yokken seyirci çekti çekti sonra işi çok zor.
Çok doğru. Hemen haftaya Nagi'm Turabi Merve Atakan Hilmi Aleyna gelmeli. O zaman gör sen.Zembilli iyi başlamış. Oranlarını koruyacağını düşünüyorum diğer diziler gelince.
Survivor biraz yükselmiş fakat yetersiz. Acun acilen bir şeyler yapmalı, diziler yokken seyirci çekti çekti sonra işi çok zor.
Şerbet kitlesi ile ayni degilde aslinda kitlesi amma işi zor gibi yali capkinindan kitle kapa bilirler amma her bir halde dusuk oran alacaklarBoşlukta pek de iyi başlayamamış Zembilli. Şerbet karşısında işi zor gibi.
Acilen ne yapsin ? Unlulerimi getirsin adaya ? 😅 acilen yapa bilecek durumu yok izleyci izlemek istemiyor zorla guzellik olmuyor diziler yok diye aldigi oranlari aliyor diziler geldiginde 2-3 le devam edecekler acun cebinden para vermek zorundaZembilli iyi başlamış. Oranlarını koruyacağını düşünüyorum diğer diziler gelince.
Öyle görünüyor pek bir etki yaratamadı sanki. Yalı Çapkını'ndan kitle kapabilir ama Şerbet'i zorlayamaz.Şerbet kitlesi ile ayni degilde aslinda kitlesi amma işi zor gibi yali capkinindan kitle kapa bilirler amma her bir halde dusuk oran alacaklar
Evet sırf birkaç isim yüzüden.İzliyor musun Survivor bu sezon?