3 Ocak 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni Boyle Sev i izledim dun guzel diziymis AB grubunda 2,60 almis tabi dizi daha yuksek oran hakediyor ama sorun yok.

Yetenek Sizsiniz tekrar bolumu 3 reyting alarak fena gitmemis.
TV8'de yayinlanan Ratatuy filmi AB grubunda 1,82 alarak iyi gitmis.
Çok doğru karar vermişsin onu izleyerek harika dizidir.
Var mı öyle aşırı beğendiğin bir sahne?

Hani su senin az once paylastigin video var ya iste o sahne.
O sahne beğenilmeyecek gibi değildi zaten ya Ayşem döktürdü resmen tabi Nail Usta'da. 81 bölümdür takip ediyorum diziyi ilk defa bir sahnede bu kadar aşırı duygulandığımı hissettim. Ayrılıklar hep üzmüştür beni hele de böyle duygusal vedalar.

Beni de. 🙁

Sungurlar dünkü kötü bölüme bu reytingler gerçekten çok iyi
düşeceğini beklerken bu kadar yükseleceğini beklemezdim.

Teorin dogru bu teori değil kural zaten. Hikayeyi haraketlendirsen her zaman reyting artar. Ama bu reyting artışı ertesi haftalara pozitif yansimaz genelde. Mesela ayazı öldürerseler o hafta reyting artar ertesi haftada artar ama sonra düşer. Bu dizide de bu oldu şöyle hatırla öyküyü kaçırdılar reyting arttı sonra düştü. Düşen reytingi yükseltmek için mecbur daha büyük haraket lazimda evlenme bundan sonrada düşecek yine daha büyük haraket pardon saçmalık yapacaklar)) diziyi ergenler izledigi için daha büyük isyan çıkacak)))

Bu arada reyting artışında kertenkele yokluğu da önemli

Kiraz Mevsimi rakip olmayınca coşmuş.
Dizi keşke rakipsiz devam etse.

Sungurlar rakip olmasada aynı devam etmiş.
Tebrikler.

Roman Havası 3+ almış. @Cengo bu haftalık sevinsen mi.
Sungurlar gecen haftaya gore 1 reytinge yakin artis var @sokak sanati

Roman Havasının dunku bolumu çok güzeldi.Bu yüzden yukselişe geçmiş @sokak sanati sevineyim sevineyim 50. Likten 20 lere kadar yukselmiş .20.00'da başlasasaydı daha da iyi alırdı.

Son düzenleme:
Başlık "3 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları" idi. Kimse farketmemiş.

KM'nin +3 yapışının yanında pek bir şey ifade etmiyor gibi.
Geçen hafta 8.07 almış 9.77'ye yükselmek +3 mü oluyor ?

Bu dizi bakalım 2.sezonunda bu oranları alabilecek mi ? 5.sezonda olan bir diziyle karşılaştırma ve bu hafta kiraz mevsimi değil Sungurlar zirvede yer alsaydı reytinglere inanılmayacaktı her zaman olduğu gibi şimdi havalara uçuyorsunuz