3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@beyazsoy Kardeşim Vadinin İlk Bölümünü Seyretmedin Galiba Reklamsız Yayınlanmıştı
Ayrıca Yeni Başlayan Dizi İzleyici Kaybetmesin Diye Çok Az Reklam Verir
Bilmiyorsan Öğrenmiş Oldun 😉

seyretmiştir seyretmez olurmu hatta 3 tekrarıda izlemiştir o da hayranda fekat muhalefet yapacağım diye eli ayağına dolanıyor
)

vadi 21.00 dan 20 ye almalı kendini yoksa felakete gidecek sonuçlar ortaya çıkacak fatmagül ve aşkı memnudaki gibi hala diyorum bunu

Tek korkum takasın banı açıldıktan sonra TNS`yi de şikeci diye suçlaması

Yinede intikam ab grubunda 11 beklemezdim reklamsız olmasına rağmen haftaya daha önemli olacak bakalım özetli nasıl gidecekler.

aslına bakarsan bende beklemiyordum benim içinde sürpriz oldu

ama tns de denek seçimi biraz daha doğru olsa intikam tam tahmin ettiğim gibi total 15 reyting AB 18 reytingle başlardı tns kanal D yi yarı yarıya düşürüyor yani intikamın 11 reytingini iki ile çarp 22 çıkar asıl sonuç
)

Eğer kastettiğin Beren Saat ile ilgili yorumumsa o Tuba Büyüküstün için de geçerli zaten bence. Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ bu 4 ismin oynadığı diziler çok çok vasat işler olmadığı sürece epey yüksek oranlarla başlıyor. Yalnız 20 Dakika konusu pek işlenmemiş bir konu Türkiye'de o nedenle Tuba Büyükstün olmasa da tutardı belki bu kadar olmasa da ama İntikam tutmazdı bence Beren Saat olmasa. Çünkü öyle ilk bölümden 10 reyting alacak bir konusu yok bence dizinin...

😀d sizin cemaatin imami olmadigi icin, cemaat bizim tarafa kaymis dogaldir

)))))))))))

imam cemaaat olayında başka bir laf daha vardı şimdi tam hatırlamadım imam kaçırınca cemaat napıyordu felan filan neyse konumuza dönelim

intikam destanı muhteşemdi harbiden

yaw fatmagül 16 reyting alıyordu totalde neden bahsediyorsun.

sbt yine yüksek çıkardı ki ama bu kez fark o kadar değil..
)

yaşlı teyzeler agb ye bagladıgı için totalde yüksek çıkıyordu beren şimdi gerçek reytinglerine döndü kayıp şehir geçen hafta reklamlı 7.5 almış. reklamszı bir yayının 9 alması normal..

ayrıca ab ile yorumumu dün yaptım dedim ki kumanda primetimde çalışanların elinde evin reyisinde dedim .. yani işten yorgun gelen kişi tv kumandasını ele geçiriyor. ee çalışan kadında( çalışan kadın ab halkı demek) eve gelince tv nin başına geçiyor. ondan dolayı kadın dizilerinin ab si yüksek çıkar dedim daha dün aç bak oku. zaten intikamın ve 20 dakiaknın ab dizisi oldugunu söylemeyen var mı bilmem..

Yakup kardeşim takasın fazla uçurmalı laflarına bakıp yorum atanlar artık bi ömür konuşamaz bu konuda

Aynen 😀d sen hala onun sozlerinin gercek olduguna inaniyomuydum

ha işte
))) ben diyorum salıyla perşembeyi böyle kıyaslama perşemebe hiç bir kadın dizisi yok salı kadın dizilerinden geçilmiyor. ayrıca 7.5 reyting miras bırakmış bir kayıp şehrin üstüne otutyorsun bunları hesaplamdan beren kendini gösterdi demek kadar dogru bilemem sanki kayıp şehirde yıldız var da o kadar reyting alıyor. kıvancın berensiz işlerinin reytingi ortada.. kenanın başlangıç reytingi ortada

kısacası kıyaslamalar pek dogru değil.. zaten zamanla herşey ortaya çıkar..

7.5 reytingli,k mras mı ortalamsı kaç kayıp ı n ayrıca akyıpo izleyenelr isyan etti diye yazans endin nitikam zilediklerini nereden çıakrdın

seyretmiştir seyretmez olurmu hatta 3 tekrarıda izlemiştir o da hayranda fekat muhalefet yapacağım diye eli ayağına dolanıyor
)

kuretları takip etmediğimi sanırım tek sen bilmiyon
)) ara ara bakarım 1 aydır hiç bakmadım ne oluyor diye

berençiler çoşmuş yine haklı olarak tebrikler bugün sizin gününüz ne söylerseniz haklısınız

ben çok çok yüksek alacağına emindim intikamın tek korkum tns idi tns bu seneki reyting dağıtımıyla devamlı kanal D ye darbe vurdu

aynı olayı berenin intikamı içinde yapar diye düşündüm ama demekki beren tüm engellere rağmen zaferle ayrılmasını biliyor öpülecek kız
)

ayrıca tns oranlarının intikamı düşürdüğüne inanıyorum bu oranlar ikiyle çarpılmalı benim dediğim rakam çıkar ortaya

7.5 reytingli,k mras mı ortalamsı kaç kayıp ı n ayrıca akyıpo izleyenelr isyan etti diye yazans endin nitikam zilediklerini nereden çıakrdın

izlemeden nasıl isyan edecekeler yahuu
)) kanal d perşembe 2. saate kayıbı aldık demedimi son anda tekrar verdi. kanal neden butaktiği yaptı sence
)))

izlemeden nasıl isyan edecekeler yahuu
)) kanal d perşembe 2. saate kayıbı aldık demedimi son anda tekrar verdi. kanal neden butaktiği yaptı sence
)))

izleeyip isayan edenelr sonuna kadar izlemez intikamı görür kanal ı değiştiri 22 yi bekler
7.5 aldığıv da yok düzenli oalrak kayıp şehrin ayrıca intikam direkt kadın dizisi değil bu konuda da yanılıyon

Seni Kim Tuttu Reklam Şefi Gibi Konuşuyorsun

öncelikle hoşgeldin dedim ya gün sizin gününüz sonuna kadar haklısınız.bahane aramaya gerek yok .bize düşen tebrik etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...