3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman söylemişimdir bizim cemaatten fazla bi kayma olmaz diye yaklaşık 0.50 kadar bi kayma olmuş onlarda anlamışlardır güzel olmadığını haftaya tekrar gruba katılırlar Ab ye gelince ben onların dizi zevkini anlamış değilim kaldıki intikam gelmeden öncede Vadi TNS de istediği reytingi alamıyo AB de ama haftaya biz çarpışınca kaçıcak delik aricakar.:D

😀d sizin cemaatin imami olmadigi icin, cemaat bizim tarafa kaymis dogaldir :d :d

Yinede intikam ab grubunda 11 beklemezdim reklamsız olmasına rağmen haftaya daha önemli olacak bakalım özetli nasıl gidecekler. :)

Yine Özetsiz İntikam 22.15 De Kayıp Şehir Var VADİDEN KORKMUYOR BEREN ! Sizin Gibi Değil Yani Maçdan Korkan Panadan Ne Beklenir :D: D

Çoğul konuşma sen önce herkesin kendi görüşü var ne zaman tebrik etmedik başarılı diziyi ?

Şimdi Bile Etmiyorsunuz
Reklamsız Yayınlanmış Diyorsunuz
1 .Bölüm Yayınlanan Ve Zor Günde Yayınlanan Dizi Reklam Alır Mı Demekki Sana Bir Terim Uyuyor Ama Ceza Yerim 😉

Listemi yapsam
1 senin anlatmak istedigin yerden anliyorum :)
2 zoruma gitmedigi icin suan forumdayim eger zoruma gitseydi burda olmazdim :)
3 burda kullandigim 3 cümlenin ayni oldugunu düsünmüyorum :)
Listeni düzeltsem
1.Anlatmak istediğimle anlamak istediğin yer arasında dağlar kadar fark var :)
2.Forumda olup olmamakla alakası yok sadece Vadiyi savunmaya gelmişsin ama Savunacak birşey yok Total kimse İNTİKAM'ın 1. olmasını beklemiyordu ilk bölümden siz özeti bile geçemez dediniz. Şimdi intikamın başarısını kabul edip haftayı bekleyeceğinize hala yok ilk bölüm yok reklamsız ilk bölümde hangi dizi reklam verdi ? Kalkıp kayıp şehiri yada umutsuz ev kadınlarını İntikamla karşılaştırıyorsan zaten sana diyecek bir sözüm yok dün intikamı izleseydin ne kadar kaliteli bi dizi olduğunu görürdün.
3. O zaman 2 cümle :)

10 senelik kandırmacaymış sizin izlediğiniz en kaliteli dizileri cebinden çıkarır vadi

Listeni düzeltsem
1.Anlatmak istediğimle anlamak istediğin yer arasında dağlar kadar fark var :)
2.Forumda olup olmamakla alakası yok sadece Vadiyi savunmaya gelmişsin ama Savunacak birşey yok Total kimse İNTİKAM'ın 1. olmasını beklemiyordu ilk bölümden siz özeti bile geçemez dediniz. Şimdi intikamın başarısını kabul edip haftayı bekleyeceğinize hala yok ilk bölüm yok reklamsız ilk bölümde hangi dizi reklam verdi ? Kalkıp kayıp şehiri yada umutsuz ev kadınlarını İntikamla karşılaştırıyorsan zaten sana diyecek bir sözüm yok dün intikamı izleseydin ne kadar kaliteli bi dizi olduğunu görürdün.
3. O zaman 2 cümle :)

KALİTE MADE İN AMERİCA MI :d

bazıları diyodu iki gruptada tokatlicaz diye benim lafım onlara ayrıca vadi bu sene zirveyi kaybetmez boşuna beklemeyin :d

Bizde biliyoduk iki gruptada 1. Olamiycagini , ama iyi bi gris yapar diyoduk, yaptida zaten ab'de bodoslama girdi 😀d 2 ay'a totelide alicagiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...