Ab de intikamin elinden gidince ozaman görcem seni![]()
- - - Ekleme - - -
Özeti gecmis dedim Ona diyecek lafimiz yok dedim bunda anlasilmayacak ne var bunu anlamadim![]()
görüşücez 😉
Ab de intikamin elinden gidince ozaman görcem seni![]()
- - - Ekleme - - -
Özeti gecmis dedim Ona diyecek lafimiz yok dedim bunda anlasilmayacak ne var bunu anlamadim![]()
Özetimizi gectigi icin tebrikama atladiginiz bisey var intikam yeni basladi ve haliyle reklamsiz gidiyo
![]()
İntikam bu dizilerin hiçbiriyle karşılaştırılamaz![]()
Ab 0.11 fark var totalde tokatlama yapmış vadi.![]()
Soyle biseyde var karadyifa ilk basladiginda 6 larda almisti reklamsiz sonra kitlesini cogalttigi icin reklamli yayima gecmesine ragmen 10 lara ciktibunuda goz onunde tutun
![]()
Haklisin intikam bunlardan daha düsük bi seviyede katiliyorum
Söyle bisey de var intikam in karsisindaki KVP
Karadayi nin karsisindaki acunun nerdeyse tükenmis yarismasi oses bide sonu yaklasan yalan dünya![]()
Bence 2 ay'a totelide aliriz diyorum ama yine tam belli olmaz, beni gorusum bu yonde![]()
Suskun seni şimdi anladım sana uygun bir terimde var ceza yemeğe değmez hani neyi izlediğin belli değil 😉
Anlamak istediğin yerden anladığın bellihıhı devam et böyle İntikamın başarısı bu kadar mı zorunuza gitti ya 3 cümleyi dönüp dolaşıp yine kullanıyorsunuz
![]()
Anlamak istediğin yerden anladığın bellihıhı devam et böyle İntikamın başarısı bu kadar mı zorunuza gitti ya 3 cümleyi dönüp dolaşıp yine kullanıyorsunuz
![]()