3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özetimizi gectigi icin tebrik :) ama atladiginiz bisey var intikam yeni basladi ve haliyle reklamsiz gidiyo :)

Soyle biseyde var karadyifa ilk basladiginda 6 larda almisti reklamsiz sonra kitlesini cogalttigi icin reklamli yayima gecmesine ragmen 10 lara cikti:) bunuda goz onunde tutun :)

@beyazsoy Kardeşim Vadinin İlk Bölümünü Seyretmedin Galiba Reklamsız Yayınlanmıştı
Ayrıca Yeni Başlayan Dizi İzleyici Kaybetmesin Diye Çok Az Reklam Verir
Bilmiyorsan Öğrenmiş Oldun 😉

Reklamsız yayınlandı vadiden önce başladı haftaya ab grubundada vadi birinci olur. :)

Polat korkusundan birak hemen gelmeyi , karisini bile getirir sete 😀d

Fragmanda %100 Polat Gözükecek Yeni Fragman da %1091590190590 !

Soyle biseyde var karadyifa ilk basladiginda 6 larda almisti reklamsiz sonra kitlesini cogalttigi icin reklamli yayima gecmesine ragmen 10 lara cikti:) bunuda goz onunde tutun :)

Söyle bisey de var intikam in karsisindaki KVP
Karadayi nin karsisindaki acunun nerdeyse tükenmis yarismasi oses bide sonu yaklasan yalan dünya :)

Bence 2 ay'a totelide aliriz diyorum ama yine tam belli olmaz, beni gorusum bu yonde :)

Suskun seni şimdi anladım sana uygun bir terimde var ceza yemeğe değmez hani neyi izlediğin belli değil 😉

Her zaman söylemişimdir bizim cemaatten fazla bi kayma olmaz diye yaklaşık 0.50 kadar bi kayma olmuş onlarda anlamışlardır güzel olmadığını haftaya tekrar gruba katılırlar Ab ye gelince ben onların dizi zevkini anlamış değilim kaldıki intikam gelmeden öncede Vadi TNS de istediği reytingi alamıyo AB de ama haftaya biz çarpışınca kaçıcak delik aricakar.:D

Söyle bisey de var intikam in karsisindaki KVP
Karadayi nin karsisindaki acunun nerdeyse tükenmis yarismasi oses bide sonu yaklasan yalan dünya :)

Soyke biseyde var, hani sizin kitlenizke intikamin kitlesi bir bile degildi.. Boyle bi sav'ı savunuyosaniz bence sorun yok ortada :)

Suskun seni şimdi anladım sana uygun bir terimde var ceza yemeğe değmez hani neyi izlediğin belli değil 😉

Gurme Gibiyim Her Tadı Severim :)
İntikam Bittimi Vadiyi İzledim 2 Diziyi de Seviyorum Ama Bu Diziye Saygınız Olmuyor ya Beni Deli Eden Konu O !

Anlamak istediğin yerden anladığın belli :d hıhı devam et böyle İntikamın başarısı bu kadar mı zorunuza gitti ya 3 cümleyi dönüp dolaşıp yine kullanıyorsunuz :d

Listemi yapsam
1 senin anlatmak istedigin yerden anliyorum :)
2 zoruma gitmedigi icin suan forumdayim eger zoruma gitseydi burda olmazdim :)
3 burda kullandigim 3 cümlenin ayni oldugunu düsünmüyorum :)

Anlamak istediğin yerden anladığın belli :d hıhı devam et böyle İntikamın başarısı bu kadar mı zorunuza gitti ya 3 cümleyi dönüp dolaşıp yine kullanıyorsunuz :d

Totalide alın ondan sonra eyvallah diyelim totali almadan hiç kimse başarılı sayılmaz :d

Yinede intikam ab grubunda 11 beklemezdim reklamsız olmasına rağmen haftaya daha önemli olacak bakalım özetli nasıl gidecekler. :)

İnanmıyorum arkadaş şimdide reklamsız yayınlandı diyor..İlk bölümü yayınlanan dizinin nesine reklam verilcek? Hangi reklamcı reklam verir? Bi kaç bölümde beklemeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...