Yok merak ettim biraz karıştırdım reytingleri. Hem İntikam hem 20 Dakika için geçerli bu durum.Evet diziler kötüyse tersine dönebilir ama şu anki genel izlenim iki dizinin tutacağı yönünde.
İyi bir aile dizisi ve karşısında pek rakip yok şaşırtıcı değil. SBT şişirmesi 2-3 puandır en fazla.![]()
olmayan diziyle yarışacak kadar düştüyse vadi o bizi bağlamaz![]()
tutan ve senaryosu iyi olan diziler mesela karadayının senaryosu 5-6 bölümde düzeldi sanırım zaten ondan sonraki bölüm reytingleri uçtu. diğer kötü örnek huzur sokagı senaryosu düştüğ an reytingler dip yaptı.. verdiğin rakamlar tek bişeyi anlatır senaryo iyiyse reytingler yükselir..
maseki adam pusat çıktı oha
Feriştahı gelse geçemez.![]()
yok o kadın ilk sezon kalıyormuş kocasının sevgilisi hemen kaybolmaz sonra derinin ev sahibi çok işi var dizide derin ondan da intikam alacak daha)))
ben düzeleceğini sanmıyor tek kurtuluşu iki bölüm birleştimek yoksa bu haliyle sıkıcı oluyor.. fazla konu anlatılmadan dizi bitiyor 90 daki insanlar sadece amerikalıların 30 dakika izledikleri şeyi izlemezler.. yada orjinalinde kopartıp kendileri yazmaları
İntikam bitince Vadi 15lere çıktı. Devam ettiği sürece 11lerdeydi
Intikam şu anda olsa vadi yine aynı oranlar alırdı boş konuşmayın vadinin en heyecanlı yerleri intikam kimmiş
- - - Ekleme - - -
Intikam şu anda olsa vadi yine aynı oranlar alırdı boş konuşmayın vadinin en heyecanlı yerleri intikam neymiş
demek intikamın yükseleceğini kabuul ediyon iyi güzel![]()
maseki adam pusat çıktı oha
gördük gördük![]()
Bence en fazla 5 bolume birebir gitmeye calisirlar cunku sure uzun, bu sureyide ayni senaryodan ayirarak yaparlar. Dizide kendi cizgisini yakalar..
Intikam şu anda olsa vadi yine aynı oranlar alırdı boş konuşmayın vadinin en heyecanlı yerleri intikam kimmiş
- - - Ekleme - - -
Intikam şu anda olsa vadi yine aynı oranlar alırdı boş konuşmayın vadinin en heyecanlı yerleri intikam neymiş
yok önce bi düşecek)) çünkü ilk bölüm kötüydü bu bölüm meraktan bakıldı çok sıklıp kapatan olacaktır. sonra dizinin senaryosu düzelirse sonra yükselirse yükselecek