3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vadiden tokat gelmiş. :D

Şov daha yeni başlıyo bu 15 reklam girmezse 13ü geçer vadi 11 oran intikam 9 oran iyi ama bence tns olsa bu kadar alması imkansız

Yeni baslayan bi dizi icin cok iyi zaten ilk bolumunden hangi yapim 15 alir ? Hic kimse zamanla yuksekecek 2 ay'a kalmadan lider :)

Kayıp Şehir, TNS'de SBT'den daha düşük çıkıyordu. Muhtemelen İntikam da öyle olacak. Fakat şu an sadece SBT'yi baz alacak olursak İntikam, Kayıp Şehir'den çok önde gözüküyor. Muhtemelen İntikam haftaya özetli yayınlanır ve Kayıp Şehir'e Pazartesi yolu gözükür. :)

Vadi öne geçmiş tebrikler diziye.İntikam da gayet iyi gidiyor ilk bölüm olmasına karşılık.Tns sonuçları daha önemli tabiki ama yine de her iki tarafta başabaş gidiyor diyebiliriz.

sbt ye göre vadicilerin beklediği katlama olayı olamamış 1.5 a bile katlayamamış :d

- - - Ekleme - - -

Kayıp Şehir, TNS'de SBT'den daha düşük çıkıyordu. Muhtemelen İntikam da öyle olacak. Fakat şu an sadece SBT'yi baz alacak olursak İntikam, Kayıp Şehir'den çok önde gözüküyor. Muhtemelen İntikam haftaya özetli yayınlanır ve Kayıp Şehir'e Pazartesi yolu gözükür. :)

vadi anlıklarda 15 i zor geçerken 16 aldı my 10 u 1 kere geçti ama 12.5 aldı tns de :D

21:00 - 21:15 ortalama #sbt#reyting 'leri; 1) ATV: 10.97 , 2) KANALD: 9.33 , 3) TRT1: 3.55 , 4) STAR: 3.02 , 5) SMNYL TV: 2.91

😀d

Daha yeni başladı vadi sakin intikam reklam verse bari. :d

sbt ye göre vadicilerin beklediği katlama olayı olamamış 1.5 a bile katlayamamış :d

- - - Ekleme - - -

vadi anlıklarda 15 i zor geçerken 16 aldı my 10 u 1 kere geçti ama 12.5 aldı tns de :D

Kanal D dizileri daha düşük alıyor genellikle TNS'de. Kanal D'nin TNS deneklerinin favori kanalı olmadığı açık. :):)

tnsde en yüksek dizi totalde 7 küsürle başladı. intikamda 6-7 ile başlayacak gibi

Moderatörün son düzenlenenleri:
DİKKAT! Kurtlar Vadisi geldi
İntikam Beren Saat demedi
Perşembe'nin kralı benim
dedi.13.00 ratingle zirveye
oturdu. @RatingKurdu

Anlıkları merakla bekliyorum şuanda neden meraklanıyorum açıkçası bilmiyorum ama izlemediğim iki dizi kapışıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...