3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beren ve intikam konudaki kiş sayısını patlatarak süper giriş yaptı sb t de çok iyi gidiyor sosyal medyada revenge fanalrını saymazsak beğeniilmiş tns de de iyi sonuç alırsa tamadır :d

@sbtanaliz: 20:45 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.71 , 2) ATV: 7.66 , 3) TRT1: 3.75 , 4) STAR: 3.49 , 5) SMNYL TV: 3.12

20:45 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.71 , 2) ATV: 7.66 , 3) TRT1: 3.75 , 4) STAR: 3.49 , 5) SMNYL TV: 3.12
😀d

oha 10 a dayandı sbt de ilk bölümden:D
fark-ı beren :d kenanı bile dağıttı geçti :d

O Zaman 69 Milyon 999 Kişi Haklı 1 Kişi Yani Sen Haksızsın
Beren Reytingli İsim Kİ Bunu Tüm Dünya Biliyor Teklif Alıyor Yabancı Ülkelerden .
Vadi - İntikam Kavgası Çıkmaz İnşallah :)
kundaktaki çocukların bile bereni izlediğini bilmiyordum...bunuda senden öğrendim....tüm türkiyeye verici yerleştirdin herhalde..mit e mail atayımda cıa nın hackerları işe aldığı gibi senide işe alsın...berene alkış sallamak için uzaydan atışa geçme istersen yoksa mesajlarına 69 milyon 999 kişi bile inanmaz....:haha:

12 dk önce

@ratingmuhendisi: AB'de İntikam 11.21 ratingle liderliğini sürdürüyor! Zengin Kız Fakir Oğlan 6.01 ratingle 2. sırada!

kundaktaki çocukların bile bereni izlediğini bilmiyordum...bunuda senden öğrendim....tüm türkiyeye verici yerleştirdin herhalde..mit e mail atayımda cıa nın hackerları işe aldığı gibi senide işe alsın...berene alkış sallamak için uzaydan atışa geçme istersen yoksa mesajlarına 69 milyon 999 kişi bile inanmaz....:haha:

:d :d

İntikam çok iyi gidiyor tebrikler.Vadi başlangıç yaptı sanırım bir daha ki anlıkta ak koyun kara koyun anlaşılır sbt ye göre :)

Vadide 5 dakka reklam olmasa liderliği alıcaktı

İntikam'ın jeneriğini beğendim şu an yorumum bu,diziyi izlemek yalan oldu. Hafta sonu tekrarını izlerim.

Vadi 21.00 başladı bu 15 zirveyi alır eski müzikler çalmaya başladı süper kurtlar vadisi..

Nolur intikamı youtubeye koyun ! bide intikam iyi gidio. :)Şimdiden youtubeye koyduunuz icin tesekkur :) Admin bak reytingleride araya kattım silme bu mesajı :)

çok takılıyor nette biitncebaştan izlicem :D
vadinin özetini geçemz 5 alır falan diyenler umudunu yeni bölüe sakladı :d

Mukkel bi kalitede gidiyo intikam, tum ekibe ve d productions'a tebrikler bize boyle bi diziyi izleme firsati sunduklari icin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...