3 Nisan 2018 Salı Reyting Sonuçları

Netten türk dizisi izlenmiyor ikisini aynı anda izlemek en iyisi bunun için tam 2 saat internet kullanmıyorum çünkü digitürk play çalısırken nette dolaşamadım için yanı eşkiya için büyük vefakarlık yapıyorum 2 saat netde takılma vaktimi bıakıyorum :A :A :A

Aslında Türk dizilerinin hepsini netten izlemek lazım, gereksiz sahneleri ve şarkılı kısımları atlaya atlaya daha güzel oluyor. :A

Aslında Türk dizilerinin hepsini netten izlemek lazım, gereksiz sahneleri ve şarkılı kısımları atlaya atlaya daha güzel oluyor. :A
Aaa tekrar şekilde netten bakıyorum zaten ama ecünnüleri geçiyorum o yönden avantaj tabi :A :A :A

Aaa ama yinede yabancı dizi gibi değil yanı 1 türk dizisi süresiyle 4 yabancı dizi izleniyor :F

Aaa tekrar şekilde netten bakıyorum zaten ama ecünnüleri geçiyorum o yönden avantaj tabi :A :A :A

Aaa ama yinede yabancı dizi gibi değil yanı 1 türk dizisi süresiyle 4 yabancı dizi izleniyor :F
kız senin hızırla fatih birbirlerini yiyor tüm gruplarda kadın; ab ve abc1 de utc fark atıyor seninkilere beter ol:A