Aaa Eşkiya düşsede totelde Fatihe geçit vermeyerek bence iyi iş yapıyor @SherlockKadın dün sıkıcı bir bölümdü ama yine kendi rekorunu kıracak reyting almiş Haftaya olumsuz etkilemez umarım:/
Edho'n düşmüş @Çiğdem- Fatih Kadın'dan reyting alamaz olan senin edhoya olacak diye
Fatih'e de tebrikler. Şimdi izlicem
Aaa Eşkiya düşsede totelde Fatihe geçit vermeyerek bence iyi iş yapıyor @Sherlock
Fatih neden o patlamayı yapamıyor aslında bölümler güzel ama daha dizi başlamadan şu yönden endişeliyiz diyorduk Fatih nete atılmaya kolay bir dizi sonucta biz biliyoruz sonra izlerizmi diyor insanlar napıyor @Yiğitt @xemrexxx
Senin kadının direniyor @kerem
Direniyor mu, durgun bölümüyle bile bu reytingleri alıyorsa bu direnmek mi oluyor Senin Edhonla Fatih'in bir olduda geçemiyorlarAaa Eşkiya düşsede totelde Fatihe geçit vermeyerek bence iyi iş yapıyor @Sherlock
Fatih neden o patlamayı yapamıyor aslında bölümler güzel ama daha dizi başlamadan şu yönden endişeliyiz diyorduk Fatih nete atılmaya kolay bir dizi sonucta biz biliyoruz sonra izlerizmi diyor insanlar napıyor @Yiğitt @xemrexxx
Senin kadının direniyor @kerem
Totelde 8 den 7 e yanı 1 reyting bir şey değil ama 8 üstü yine olursa iyi olur tabi yinede yeterli reytingler 1.olamıyorsaMaç olmasına rağmen rakiplerimize geçit vermiyoruz Total'de, haftaya yine 8 reytingleri görürüz. MBCF bizi bu hafta da geçemediyse daha da geçemez Total'de.
Aaa işte geçilmiyor demek istedimDireniyor mu, durgun bölümüyle bile bu reytingleri alıyorsa bu direnmek mi oluyor Senin Edhonla Fatih'in bir olduda geçemiyorlar
Mehmed değil ki düşsün. Boşuna 13. bölümde final yapacak demedik herhalde. Kenan'a yazık olduAaa işte geçilmiyor demek istedim
Ama elbet düşecek
Totelde 8 den 7 e yanı 1 reyting bir şey değil ama 8 üstü yine olursa iyi olur tabi yinede yeterli reytingler 1.olamıyorsa
Aaa çok beklersin ayoll 2.Sezonuyla fırtınalar estirirMehmed değil ki düşsün. Boşuna 13. bölümde final yapacak demedik herhalde. Kenan'a yazık oldu
Aaa evet hem Vatanım Sensin boşluğunda dizimiz olur Eşkiyaylada aynı anda izlemek zorunda kalmam net kullanamıyorum bunların yüzündenAyrıca belirtmeyi unutmuşum bence MBCF, önümüzdeki sezon Perşembe günleri Vatanım Sensin'in yerine yayınlanmalı. Bugün güçlü rakiplerin arasında geride kalıyor. @Çiğdem-
2. sezon olursa tabiiAaa çok beklersin ayoll 2.Sezonuyla fırtınalar estirir
Aaa bir 2.sıraya düşsünde 3.sırayada düşer devamı gelir2. sezon olursa tabii
Şuana kadar hiç bozmadan devam ederse ne Mehmed, ne EDHO ne de UTC artık zirveyi unutsunlar @sokak sanati @Forumdash
Edho gibi miAaa bir 2.sıraya düşsünde 3.sırayada düşer devamı gelir
Aaa Fatihe geçit vermiyor işteEdho gibi mi
Bu haftaki bölüm iyiydi. Heyecanlı bitti haftaya kesin yükselir
Aaa evet hem Vatanım Sensin boşluğunda dizimiz olur Eşkiyaylada aynı anda izlemek zorunda kalmam net kullanamıyorum bunların yüzünden
Söz dısında netten baktığım dizi yok eşkiyayıda fatihide canlı izliyorum tek netten baktığım dizi sözMBCF'yi netten izle işte, zaten ne olacağı belli. Dönem dizisi sonuçta.
Söz dısında netten baktığım dizi yok eşkiyayıda fatihide canlı izliyorum tek netten baktığım dizi söz
Netten türk dizisi izlenmiyor ikisini aynı anda izlemek en iyisi bunun için tam 2 saat internet kullanmıyorum çünkü digitürk play çalısırken nette dolaşamadım için yanı eşkiya için büyük vefakarlık yapıyorum 2 saat netde takılma vaktimi bıakıyorumPazartesi Çukur canlı, Söz netten. Salı EDHO canlı, MBCF netten. Müthiş çözüm.