3 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Riza beyaz ceket ile gelmis cenazeye...

Twitter'dan seçmeler;

metin<small class="time"> </small> Tatar ramazan coştu 'dün burada devlet yoktu' (hapishaneyi kastediyor) :)

zk<small class="time"> </small> - anneee ramazan yine legolarımı bozdu yaaa + benim adım tatar ramazan ben bu oyunu bozarıığmm ( <s>#</s>tatarramazan ın küçüklüğü)

Dilruba <small class="time"> </small> Ve biz yine Tatar Ramazan izliyoruz cunku babamin arkadasi sette calisiyomis gercekten iyi bi sebep

UMUT ‏<small class="time"> </small> + İlk yaptığım yemeği kim tatmak ister ?? - TATAR RAMAZAN

Rümeysa <small class="time"> </small> <s>#</s>tatarramazan sen olmamışsın o role bekleyeydiniz karadayı bitseydi kenan oynasaydı. Rolün hakkını verirdi laa.

Burak

<s>@</s>NejatTan***** Tatar Ramazan varken Behzat C izleyen erkek ?

neşe <small class="time"> </small>

2.Bolum de ol sa gec kalmis sayilmazsiniz acin atv yi Tatar Ramazan oyle boyle degil

vedART

izlenimlere göre kadir inanırdan sonra bülent inal tatar ramazandan çok totoş ramazan gibi yani çevremdeki herkes yok olmaz diyo

Hilal

Heyt beee tatar ramazan coştu bu sezonki atarlii dizimiz tatar ramazan <s>#</s>yıllarsonra

KANBER'S

Oturmus tatar ramazan izliyorum gencler yarim karsima cikani yakarim

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 8.5
2) STAR: 5.37
3) ATV: 5.28
4) KANALD: 4.37
5) SHOW: 2.59

Dila bundan boyle Aksiyonsuz gider. Dizideki tek aksiyon Azer öldü. 2ye düser.

Senaryoyu ayarlarlar Riza hapse falan girmez. Dilanin senaryosu harbi bitmis. Cok basit. Yazik ettiler bu diziye.

Yahu Necip memili ölmeyecek, diziden cikmiyor, neden sacmaliyorsunuz arkadaslar