3 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Fatmagul yine mukemmel oranlar almış...
Muhteseme baya fark atmış totelde :))) zaten önemli olanda totel, gercek izleyici sayısı totelden belli olur.
Bu arada kimse kvp yok diye aldı demesin, işinize geldiginde kvp izleyicileri izlemez diyodunuz şimdi ne olduda bu dediğinizden bı cit bile yok!!

Fatmagulun geçtiği bı cümlede kvp geçince , fatmagule çok büyük bı ayıp oluyo :)))

Fatmagul yine mukemmel oranlar almış...
Muhteseme baya fark atmış totelde :))) zaten önemli olanda totel, gercek izleyici sayısı totelden belli olur.
Bu arada kimse kvp yok diye aldı demesin, işinize geldiginde kvp izleyicileri izlemez diyodunuz şimdi ne olduda bu dediğinizden bı cit bile yok!!

Fatmagulun geçtiği bı cümlede kvp geçince , fatmagule çok büyük bı ayıp oluyo :)))

2 reyting bile yok totalde fark muhteşemle kaç kere söylicez reklamcılar ab ye bakar düşük olırsa dizi devam etmez o yüzden ikisi de çok önemli

2 reyting bile yok totalde fark muhteşemle kaç kere söylicez reklamcılar ab ye bakar düşük olırsa dizi devam etmez o yüzden ikisi de çok önemli

Reklamcilar için ab nin önemli olduğunu biliyoruz ben aksini söylemedim. Ama ben reklamci olmadığım için ?
Benim için totel oranı önemli..

ben şunu bilir şunu söylerim :D Eğer Vadi Eskisi Gibi Ugraşıp Bol Aksiyonlu bi bölüm çeksin en az 20 reyting alır şüpesiz hemde TNT'de :D ama ugraşıp diorum vadide hiç aksiyon yok atvden beri :S yalansa yalan deyin fatmagül geçebilir ama inının vadi bi atak yapsın yeter bunu vadiyi kayırmak için demiyorum :D

Arkadaslar lutfen diyorum Muhtesem Yuzyil ve Fatmagul'un Sucu Ne? kim daha cok izlendi yapmayin 1 hafta fatmagul geciyo ama 2-3 hafta sonra Muhtesem Yuzyil o yuzden lutfenb tartismayin Muhtesem 11-14 , Fatmagul 13-11 gorundugu gibi ikiside cok reytingi diziler ikisini birbirileriyle karsilastirma dogu degil Muhtesem gectiginde yine kavga olacak.Onun icin ikiside super.

Ab grubunun önemli oldugunu defalarca anlattık tescilletik artık tartismayin... 11:93 13:06 ab 14:17 10:98 almıs totalde fatma gül ab muhtesem geçmis tartisma yapmaya deymez.