3 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Fatmagülün Suçu ne? totalde gözle görülüş artış sergileyerek 13 reytingi geçmiş. AB`de yükselmiş. Ama Fatmagül AB dizisiydi. Son zamanlarda totalde daha güzel oranlar almaya başladı
Kurtlar Vadisi`nin son bölüm tekrarı güzel gitmiş
Suskunlar sosyal medya etkisinden kurtulmuş gibi gözüküyor. Tabii gün değişimiyle reytingleri bir az artar
Alemin Kralı zorlu günde iyi gitmiş
Beni Affet yine güzel gitmiş
Starın yaptığı yanlış Eyvah Düşüyorumun oranlarını düşürmüş. Aynı şekilde İnsanlar Alemi çok da iyi gitmememiş. Tabii gelecek hafta neler olur bilmem. Star yanlış yaptı. Program 23.00 gibi başlasa bütün dizileri bitmiş oluyor. Ama o saatte bir Erkek bir Kadın var

fatmagül destanı devam ediyor

suskunlar bitik

trt de maç iyi gitmiş..

Fatmagül muhtesem reytingler alarak 13 reytingi geçti! Ve haftalik siralamasinda TOTAL grubunda Muhtesem Yüzyil'i geçerek 2.sirada yer aldi!

1.5 reyting artmıs totalde sebebi vadinin yoklugu haftaya 11 e düser ab de hiç yükselememis abde 14 11 3 reyting var

haftaya vadi bomba gibi bir bölümle geliyor %99.9 fatma gül düser totalde abde zaten en fazla alabilecegi reytingi almis oda düser..

1.5 reyting artmıs totalde sebebi vadinin yoklugu haftaya 11 e düser ab de hiç yükselememis abde 14 11 3 reyting var

haftaya vadi bomba gibi bir bölümle geliyor %99.9 fatma gül düser totalde abde zaten en fazla alabilecegi reytingi almis oda düser..
Ne kadar düşse de 2-3 reyting farkla Vadiyi geçiyor. Geçen hafta totalde 12 almıştı Vadi 10, AB`de 10 almıştı Vadi 8

vadi tkr 4 aldi kendi 4 almio hatirlatirim 10 reyting alio vadi
Ben 4 aliyor demedim. Son zamanlarda totalde 9-10, AB`de 8 alıyor ve 2 reyting farkla Fatmagüle geçiliyor. Fatmagülün finaline kadar bu böyle devam eder. Eğer gelecek sezon iddialı bir proje olmazsa Vadi zirveyi ala bilir

Ben 4 aliyor demedim. Son zamanlarda totalde 9-10, AB`de 8 alıyor ve 2 reyting farkla Fatmagüle geçiliyor. Fatmagülün finaline kadar bu böyle devam eder. Eğer gelecek sezon iddialı bir proje olmazsa Vadi zirveyi ala bilir

fatma gülün artmasi bölümün güzelliginden deil vadinin olmamasından vadi drama dizi deil derin devlet iliskilerini günlük yasantıda devletin iç işlerini anlatan dizi tekrari bile izlenir çünkü kvp fenomen deil kvp bas yapıt ben sadece yeni bölümün olmamasından fatma gül yararlanmis diyorum

fatmagül kvp geçilcek demedim ama kvp reytingleri çok çok iyi tnt oldugu halde çok iyi

fatma gülün artmasi bölümün güzelliginden deil vadinin olmamasından vadi drama dizi deil derin devlet iliskilerini günlük yasantıda devletin iç işlerini anlatan dizi tekrari bile izlenir çünkü kvp fenomen deil kvp bas yapıt ben sadece yeni bölümün olmamasından fatma gül yararlanmis diyorum

fatmagül kvp geçilcek demedim ama kvp reytingleri çok çok iyi tnt oldugu halde çok iyi
Yapma kreys. Fatmagülün artmasında Vadi`nin olmamasının zerre katkısı yok. Kaç kere Vadi yayınlanmadığı halde Fatmagülün artmadığına şahit olduk. Hatta bazen düştü. Ne yani şimdi mi arttı? Artışın sebebi Ftmagül ve Kerimin gerçek bir düğün yapması. Fatmagül ve Vadi bir-birini etkilemiyor. Çünki, Vadi izleyenlaer Fatmagül izlemiyor. Sen mesela Vadi yayınlanmasa oturup Fatmagül izlermisin? Hayır

Yapma kreys. Fatmagülün artmasında Vadi`nin olmamasının zerre katkısı yok. Kaç kere Vadi yayınlanmadığı halde Fatmagülün artmadığına şahit olduk. Hatta bazen düştü. Ne yani şimdi mi arttı? Artışın sebebi Ftmagül ve Kerimin gerçek bir düğün yapması. Fatmagül ve Vadi bir-birini etkilemiyor. Çünki, Vadi izleyenlaer Fatmagül izlemiyor. Sen mesela Vadi yayınlanmasa oturup Fatmagül izlermisin? Hayır

kvp izleyen erkeklerin evlilik oranlarini hesaba kat yeni bölüm olmiyinca kumandayi kapti revan haftaya 11 abde 10a düserse sebebi buna bagladigim için bana ikaz ettigini hatirlatirim hayirli günler.

Star Tv yanmış, bitmiş, kül olmuş.:D

Suskunlar A/B'de iyi bence abartılacak kadar düşmemiş.

Fatmagül, Vadi'nin yokluğundan yararlanarak Muhteşem'i total haftalık reytinglerde geçmiş! Gerçi vadi olduğunda da Fatmagül totalde Muhteşem'i geçiyordu.

Fatmagul'un Sucu Ne? izledim okadaaaaar muhtesemmmmm bolumdu'ki simdiye kadar en iyisiydi 13 reyting almis cok sevindim.

Bunun Kurtlar Vadisi Pusuyla ne alakasi var? Ne malum Vadi'nin bomba gibi bir bölümün yayinlacagini? Burada demek istedigim sey; Fatmagül'ün Muhtesem Yüzyili geçmesi totalde, hemen hemen 2 reytingle.

Bunun Kurtlar Vadisi Pusuyla ne alakasi var? Ne malum Vadi'nin bomba gibi bir bölümün yayinlacagini? Burada demek istedigim sey; Fatmagül'ün Muhtesem Yüzyili geçmesi totalde, hemen hemen 2 reytingle.

vadi nin her bölümü bomba sen rahat ol sizin izlediğiniz en kral fatmagül bölümü vadi nin en kötü bölümünün en kötü sahnesi etmez :D vadiyle böyle bi diziyle kıyaslanması efsaneye hakarettir.

star tv yanmış, bitmiş, kül olmuş.:d

suskunlar a/b'de iyi bence abartılacak kadar düşmemiş.

Fatmagül, vadi'nin yokluğundan yararlanarak muhteşem'i total haftalık reytinglerde geçmiş! Gerçi vadi olduğunda da fatmagül totalde muhteşem'i geçiyordu.

gün boyu toplam reytinglerde persembe günü star showu totalde geçmis ab show geçmis hesapladi reyting ve shareleri :)

SHOW 20 REYTİNG TOPLAMIS TOPLAM STAR 21.5 REYTİNG TOPLAM :d

Son düzenleme:
Sonuç olarak Star Tv yine hüsranlarda.:D:D:D:D

Gerçi prime-time'da 1,5 reyting Star için büyük bir şey, öpüp de başına koysun Star. En azından ilk yüze girmeyi başarmış.:D:D:D:D

fatmagül her hafta arttırarak rekora doğru emin adımlarla yürüyor finali 25 civarı reyting alacaktır gidişat muhteşem ..