En azından gururu kırıldığında paraya pula bakmadan çocukluk aşkından boşanmayı cesaret edecek bir duruşu vardı açtırma ağzımı.Güçlü olmanın ilk kuralı zengin koca bulmaksa haklısın![]()
En azından gururu kırıldığında paraya pula bakmadan çocukluk aşkından boşanmayı cesaret edecek bir duruşu vardı açtırma ağzımı.Güçlü olmanın ilk kuralı zengin koca bulmaksa haklısın![]()
Sen ve @serhatt için bu kural geçerli.Güçlü olmanın ilk kuralı zengin koca bulmaksa haklısın![]()
En azından gururu kırıldığında paraya pula bakmadan çocukluk aşkından boşanmayı cesaret edecek bir duruşu vardı açtırma ağzımı.![]()
En azından gururu kırıldığında paraya pula bakmadan çocukluk aşkından boşanmayı cesaret edecek bir duruşu vardı açtırma ağzımı.![]()
Kayınpederi bebek doğunca 15 kilo altın verdikten sonra, zengin kocasını boşamaya çalışmış karakteri savunmasal mıSen ve @serhatt için bu kural geçerli.![]()
Bebek erkek mi?Kayınpederi bebek doğunca 15 kilo altın verdikten sonra, zengin kocasını boşamaya çalışmış karakteri savunmasal mı![]()
Boşver oynamaya bakBebek erkek mi?15 kilo altın Ne lan. Kadın tek çocukla Servet yaptı.
Irlandada papa kovid vaccine KarsiydiAaaaaaaaahhh ahhhh neredesin @hayret bi şey neredesin nerede bu hadise paylaşımlar![]()
Beni kaosa çekmeye çalışma be defol.Camdaki kız, yargı vb. Deki kadınlar çok güçlü maşallahhele hayat şarkısında en son 3 çocuk 3 ünün de anası farklıydı
dinime küfreden Müslüman olsa mı deniyordu ne deniyordu @serhatt
![]()
Kaossuz yaşanır mı gııı 😱Beni kaosa çekmeye çalışma be defol.![]()
Yaşayan yaşıyor.Kaossuz yaşanır mı gııı 😱![]()
İnzivadayım günah çıkarıyorum manastırda.Kaossuz yaşanır mı gııı 😱![]()
Rahipler mi çıkarıyor günahlarınıİnzivadayım günah çıkarıyorum manastırda.![]()
İnzivadayım günah çıkarıyorum manastırda.![]()
Sana da papaz geldi.Rahipler mi çıkarıyor günahlarını![]()
Aferin beni böyle yerlere etiketle işte
Genç rahip adayları.Rahipler mi çıkarıyor günahlarını![]()
Bunu anlatan birkaç kısa film izlemiştim X li sitelerdeGenç rahip adayları.![]()
Sapkın.Bunu anlatan birkaç kısa film izlemiştim X li sitelerde![]()