En azından gururu kırıldığında paraya pula bakmadan çocukluk aşkından boşanmayı cesaret edecek bir duruşu vardı açtırma ağzımı.Güçlü olmanın ilk kuralı zengin koca bulmaksa haklısın
En azından gururu kırıldığında paraya pula bakmadan çocukluk aşkından boşanmayı cesaret edecek bir duruşu vardı açtırma ağzımı.Güçlü olmanın ilk kuralı zengin koca bulmaksa haklısın
Sen ve @serhatt için bu kural geçerli.Güçlü olmanın ilk kuralı zengin koca bulmaksa haklısın
En azından gururu kırıldığında paraya pula bakmadan çocukluk aşkından boşanmayı cesaret edecek bir duruşu vardı açtırma ağzımı.
En azından gururu kırıldığında paraya pula bakmadan çocukluk aşkından boşanmayı cesaret edecek bir duruşu vardı açtırma ağzımı.
Kayınpederi bebek doğunca 15 kilo altın verdikten sonra, zengin kocasını boşamaya çalışmış karakteri savunmasal mıSen ve @serhatt için bu kural geçerli.
Bebek erkek mi? 15 kilo altın Ne lan. Kadın tek çocukla Servet yaptı.Kayınpederi bebek doğunca 15 kilo altın verdikten sonra, zengin kocasını boşamaya çalışmış karakteri savunmasal mı
Boşver oynamaya bak @MasacRE @Sherlock @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD konuyaBebek erkek mi? 15 kilo altın Ne lan. Kadın tek çocukla Servet yaptı.
Irlandada papa kovid vaccine KarsiydiAaaaaaaaahhh ahhhh neredesin @hayret bi şey neredesin nerede bu hadise paylaşımlar
Beni kaosa çekmeye çalışma be defol.Camdaki kız, yargı vb. Deki kadınlar çok güçlü maşallah hele hayat şarkısında en son 3 çocuk 3 ünün de anası farklıydı dinime küfreden Müslüman olsa mı deniyordu ne deniyordu @serhatt
Kaossuz yaşanır mı gııı 😱Beni kaosa çekmeye çalışma be defol.
Yaşayan yaşıyor.Kaossuz yaşanır mı gııı 😱
İnzivadayım günah çıkarıyorum manastırda.Kaossuz yaşanır mı gııı 😱
Rahipler mi çıkarıyor günahlarınıİnzivadayım günah çıkarıyorum manastırda.
İnzivadayım günah çıkarıyorum manastırda.
Sana da papaz geldi.Rahipler mi çıkarıyor günahlarını
Aferin beni böyle yerlere etiketle işte
Genç rahip adayları.Rahipler mi çıkarıyor günahlarını
Bunu anlatan birkaç kısa film izlemiştim X li sitelerdeGenç rahip adayları.
Sapkın.Bunu anlatan birkaç kısa film izlemiştim X li sitelerde