3 Mart 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Herkes düşüş yaşıyor, Kızılçık Şerbeti yükseliyor. İstediğim tablo bu. :Z :Z
Kıvılcım ve Alev ablam sayesinde sezonun en AB dizisi oldu. :bhr:

Nilay boşuna demiyor Kıvılcım'a "mübarek insansın" diye, sonuçlar ortada. :A

Acun abi 3 N/A ile uğurlama kararı almış dizisini 🤭

Şerbet AB de Çapkına kafa atıyor... Bu iki dizinin rating savaşları keyifli...

Şerbet şov yapmış :oley::oley::oley:

Kızılcık Şerbeti geçen haftanın etkisiyle coşturmuş. AB'deki yükselişi bir yana Total'de Ateş Kuşları'nı bile geçmiş. Kim derdi ki 2'li reytinglere başladığı ekran serüveninde bu kadar çok yol kat edecek. :Z

Ateş Kuşları'nın balonu çok erken söndü. Bu gidişle 2. sezon ihtimali bile bitecek gibi görünüyor.

Tuzak AB'de ilk 100'e girememiş. :F Sıfırıncı Gün'ü apar topar kaldıran Acun bu diziye sırf yurt dışından gelecek para için dayanıyor ama sabretmenin mantıklı bir tarafı kalmadı artık.

Tuzak daha da zortlamış ve son zamanların en düşük reyting rekorunu kırmış :A

Yalı rezili düşüşe geçmiş tekrardan :A ama ne yazık ki reytingleri hala çok iyi :T:

Rezillik Şerbeti güzel yükselmiş :T: Evrim ve Barış için sevindim :bhr: :Z

Ateş Kuşları her hafta düşüşte oysaki çok iyi başlamıştı balonu çabuk söndü :A

Barbaros yokları oynuyor masraftan başka birşey değil :T:
Ab grubu adına utandım. Ss @Dosi @Angelica @serhatt @Yakamoz-Asi

Bu rezilliği izleyip gözlerine yazık mı etselerdi. :A Gerçi onu da yapmışlar. :T:

FqUJ1gKXgAAK0U2

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Türkiye'nin gerçeklerini anlatmaya devam edeceğiz. Teşekkürler Türkiye.. :A #KızılcıkŞerbeti
Arka sokaklari harcadilar
Boykotcular
Imam kovid vaccine karsi diye Islediler
Irlandada papa karsi kovid e
Onu islediler
Fair city de bir sey olmadi
Biz yapinca harciyorlar
5500 Bölüme geliyor
@mrt-06
------

@xemrexxx

Kendisini aldatan ve aldattığını da gözüne sokan biriyle yatağa girmesi gurursuzluktur başka soru. :A
Camdaki kız, yargı vb. Deki kadınlar çok güçlü maşallah :X hele hayat şarkısında en son 3 çocuk 3 ünün de anası farklıydı :A dinime küfreden Müslüman olsa mı deniyordu ne deniyordu @serhatt :A

Camdaki kız, yargı vb. Deki kadınlar çok güçlü maşallah :X hele hayat şarkısında en son 3 çocuk 3 ünün de anası farklıydı :A dinime küfreden Müslüman olsa mı deniyordu ne deniyordu @serhatt :A

Valla her dizide önüne gelen herkes herkesle yatıyor aldatıyor, iş kolonyaya geldi mi alköllü mü değil soruluyor. Yani bu soruyu normal gören bence anormaldir. Tamam aldatmak yatmak vs bunları göstermek de doğru değil belki, dün akşam ki sahnede abartı 1 durum gördüm, ama yani kolonya konusu cidden ucuk. Ayrıca o başörtülü hanımefendiler madem kolonyayı soruyorlar, o zaman o kullandıkları 1 ton makyaj malzemesini de kullanmasınlar. Sanki onlar alkolle üretilmiyor. :D

Son düzenleme:
Biri sürekli kocasından boynuz yemesine rağmen devam ediyor, diğeri cazgırlık yapıp başına buyruk davranıyor yani ikisinin güçlü olduğunu iddia etmiyorum. :A Alakayı nereden kurdun anlamadım ama Hülya kadar güçlü ve tutkulu bir kadın karakter ekranlara zor gelir hele ki bu Seyran mıdır Saman mıdır neyse aynı cümlede bile geçemez. :A

Biri sürekli kocasından boynuz yemesine rağmen devam ediyor, diğeri cazgırlık yapıp başına buyruk davranıyor yani ikisinin güçlü olduğunu iddia etmiyorum. :A Alakayı nereden kurdun anlamadım ama Hülya kadar güçlü ve tutkulu bir kadın karakter ekranlara zor gelir hele ki bu Seyran mıdır Saman mıdır neyse aynı cümlede bile geçemez. :A
Güçlü olmanın ilk kuralı zengin koca bulmaksa haklısın :A