Ne alaka sanki Survivor olmasa BBS 10 reyting aliyordu.Survivor BBS'i kötü etkilemiş.
Reklam dönüşü düşüş yaşamış.diğer anlık yükselebilirX Factor bir düşüyor bir artıyor ilginç.
3 reyting alamadı henüz yada ben göremedim, niye sinirlendinki reyiz.Ne alaka sanki Survivor olmasa BBS 10 reyting aliyordu.
X Factor bir düşüyor bir artıyor ilginç.
Dizime laf soyletmem3 reyting alamadı henüz yada ben göremedim, niye sinirlendinki reyiz.
Reklama girene kadar Acun'a geçit vermedik bu bize yeter.Dün akşam SBT'de 11'i zor gören Acun bugun 12'yi SBT'de gördü.Acaba yarın TNS'de Total 15+ mi alacak😕
Dün akşam SBT'de 11'i zor gören Acun bugun 12'yi SBT'de gördü.Acaba yarın TNS'de Total 15+ mi alacak😕
Bu ne yaaa!!! Karadayı yarım saat arayla 3.Kuşak Reklam arası 😱 Ben böyle reklam alan bi yapım görmedim (bizde hava yapalım)
Doğru ama Survivor'un üstüne iki defa daha reklama girdik,yoksa geçiceği yoktu bizi..Bu ne yaaa!!! Karadayı yarım saat arayla 3.Kuşak Reklam arası 😱 Ben böyle reklam alan bi yapım görmedim (bizde hava yapalım)
TNS'nin bizim diziye gıcıklıgı var Geçen hafta TT bile olduk banamısın demedi 11 bile vermediler Bi de Tyyp'in kanalı (olmaz olasıca)tns de karadayı daha yüksek çıkabilir hatta çıksın
kesin çıkar
aynen bu kaçıncı reklam ya bu reklam düzeniyle tabiki yarın 15reytinge ulaşamaz 13 de kalır )