Ne alaka sanki Survivor olmasa BBS 10 reyting aliyordu.Survivor BBS'i kötü etkilemiş.![]()
Reklam dönüşü düşüş yaşamış.diğer anlık yükselebilirX Factor bir düşüyor bir artıyor ilginç.![]()
3 reyting alamadı henüz yada ben göremedim, niye sinirlendinki reyiz.Ne alaka sanki Survivor olmasa BBS 10 reyting aliyordu.
X Factor bir düşüyor bir artıyor ilginç.![]()
Dizime laf soyletmem3 reyting alamadı henüz yada ben göremedim, niye sinirlendinki reyiz.![]()
Reklama girene kadar Acun'a geçit vermedik bu bize yeter.Dün akşam SBT'de 11'i zor gören Acun bugun 12'yi SBT'de gördü.Acaba yarın TNS'de Total 15+ mi alacak😕
Dün akşam SBT'de 11'i zor gören Acun bugun 12'yi SBT'de gördü.Acaba yarın TNS'de Total 15+ mi alacak😕
Bu ne yaaa!!! Karadayı yarım saat arayla 3.Kuşak Reklam arası 😱 Ben böyle reklam alan bi yapım görmedim(bizde hava yapalım
)
Doğru ama Survivor'un üstüne iki defa daha reklama girdik,yoksa geçiceği yoktu bizi..Bu ne yaaa!!! Karadayı yarım saat arayla 3.Kuşak Reklam arası 😱 Ben böyle reklam alan bi yapım görmedim(bizde hava yapalım
)
TNS'nin bizim diziye gıcıklıgı vartns de karadayı daha yüksek çıkabilir hatta çıksın
kesin çıkar
aynen bu kaçıncı reklam ya bu reklam düzeniyle tabiki yarın 15reytinge ulaşamaz 13 de kalır)