evet duyguydu benim favorimdi oEn çetini duygumdu.
X factor yetersiz, bitecek gibi.
Kız doğallığı seviyor, suç mu ?Aynen ama oda sona doğru biraz saçmaladı.Çok cıvıttı karşı gelme olayını.
Daha dur 21 21.15 aralığında uçanze yapıcazSurvivor büyüdükçe büyüyor.Açın reyting yolunu.
yok originals konusuna daha sadıko kadarını bilemem tvd yi baz alarak diyorum originals için
Kız doğallığı seviyor, suç mu ?Ümite nasıl hoşt dedi ama
Daha dur 21 21.15 aralığında uçanze yapıcaz
😱simetrileri unutamıyorum çok zordu simetrilerŞu fem test reklamını görünce içim bi garip oldu, şu an çılgınlar gibi test çözmek istedim
Fazla sivri dillilikten.Hepsine hoştladı o.
Doğallığın fazlasıda zarar işte.Murat'a elendi çok doğallıktan.
Daha dur survivor ve karadayı özetti diğer anlıklarda yeni bölümleri başlasın anlıklardan çıkar yineHadi geçmiş olsun X'e.
Simetri ne ki? Ben 2009 mezunu olduğum için simetri filan duymadım hiç.😱simetrileri unutamıyorum çok zordu simetriler
Fazla sivri dillilikten.Muratta iyi meleğiydi ama. Çok ütopik.
Daha dur survivor ve karadayı özetti diğer anlıklarda yeni bölümleri başlasın anlıklardan çıkar yine
Simetri ne ki? Ben 2009 mezunu olduğum için simetri filan duymadım hiç.ama fem'in özellikle mat ve fiziği zordu.
Hilmi de bi o kadar sevimsizdi. Duyguya nasıl el kol yapıyodu öyleEn sevmediğim Survivor'cı oldu.Böyle karakter yapısı olmaz.Abarta abarta konuşuyordu sevimsiz.
Rakip mi dayanır Acun'u ma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?