evet duyguydu benim favorimdi oEn çetini duygumdu.
X factor yetersiz, bitecek gibi.![]()
Kız doğallığı seviyor, suç mu ?Aynen ama oda sona doğru biraz saçmaladı.Çok cıvıttı karşı gelme olayını.
![]()
Daha dur 21 21.15 aralığında uçanze yapıcazSurvivor büyüdükçe büyüyor.Açın reyting yolunu.
![]()
yok originals konusuna daha sadıko kadarını bilemem tvd yi baz alarak diyorum originals için![]()
Kız doğallığı seviyor, suç mu ?Ümite nasıl hoşt dedi ama
![]()
Daha dur 21 21.15 aralığında uçanze yapıcaz![]()
😱simetrileri unutamıyorum çok zordu simetrilerŞu fem test reklamını görünce içim bi garip oldu, şu an çılgınlar gibi test çözmek istedim![]()
Fazla sivri dillilikten.Hepsine hoştladı o.
Doğallığın fazlasıda zarar işte.Murat'a elendi çok doğallıktan.![]()
Daha dur survivor ve karadayı özetti diğer anlıklarda yeni bölümleri başlasın anlıklardan çıkar yineHadi geçmiş olsun X'e.![]()
Simetri ne ki? Ben 2009 mezunu olduğum için simetri filan duymadım hiç.😱simetrileri unutamıyorum çok zordu simetriler![]()
Fazla sivri dillilikten.Muratta iyi meleğiydi ama. Çok ütopik.
![]()
Daha dur survivor ve karadayı özetti diğer anlıklarda yeni bölümleri başlasın anlıklardan çıkar yine![]()
Simetri ne ki? Ben 2009 mezunu olduğum için simetri filan duymadım hiç.ama fem'in özellikle mat ve fiziği zordu.
![]()
Hilmi de bi o kadar sevimsizdi. Duyguya nasıl el kol yapıyodu öyleEn sevmediğim Survivor'cı oldu.Böyle karakter yapısı olmaz.Abarta abarta konuşuyordu sevimsiz.
Rakip mi dayanır Acun'u ma.![]()