hayır maalesef yine reklam![]()
hayır maalesef yine reklam![]()
Düzelttim.hayır maalesef yine reklam
var ya ben star kadar reklam veren kanal görmedim hayatım boyunca 20:01 reklama girdi 20:17 dönecek![]()
Her kanal 1 saat içinde 15 dakika reklam verir. 😉hayır maalesef yine reklam
var ya ben star kadar reklam veren kanal görmedim hayatım boyunca 20:01 reklama girdi 20:17 dönecek![]()
bunu bende biliyorum ama diğer kanallar 13-14dk. veriyo star 16dk.Her kanal 1 saat içinde 15 dakika reklam verir. 😉
Star belki de en iyi düzen yapan kanal. 20.01'de reklama giriyor ki 90 dakika reklamsız gidebilsin. 😉
16 dakika reklam mümkün değil. Hepsi aynı sürede reklam verir.bunu bende biliyorum ama diğer kanallar 13-14dk. veriyo star 16dk.
20:01 girdi 20:16nın en sonunda döndü16 dakika reklam mümkün değil. Hepsi aynı sürede reklam verir.![]()
Mümkün dün Kanal D 17 DK reklam yayınladı.16 dakika reklam mümkün değil. Hepsi aynı sürede reklam verir.![]()
Mümkün değil. Karıştırmışsınızdır siz reklamları.Mümkün dün Kanal D 17 DK reklam yayınladı.![]()
Benim bildiğim en fazla 15 DK reklam. Istersen tanıtım yap 20 DK'ya uzat.Mümkün değil. Karıştırmışsınızdır siz reklamları.
Hem en çok reklamı Star veriyor taaam mı?![]()
Hayır tanıtımlı manıtımlı 15 dakika.Benim bildiğim en fazla 15 DK reklam. Istersen tanıtım yap 20 DK'ya uzat.![]()
ya kardeşim tam baktım 20:01in ilk saniyelerinde girdi 20:16nın son saniyelerinde döndü yani 15:50 saniye falanHayır tanıtımlı manıtımlı 15 dakika.![]()
Tamam Star kesin öyle yapmıştır.ya kardeşim tam baktım 20:01in ilk saniyelerinde girdi 20:16nın son saniyelerinde döndü yani 15:50 saniye falan