Bu acun yine başladı ya offffffffffff😡hayır maalesef yine reklam
Bu acun yine başladı ya offffffffffff😡hayır maalesef yine reklam
Düzelttim.hayır maalesef yine reklam
var ya ben star kadar reklam veren kanal görmedim hayatım boyunca 20:01 reklama girdi 20:17 dönecek
Her kanal 1 saat içinde 15 dakika reklam verir. 😉hayır maalesef yine reklam
var ya ben star kadar reklam veren kanal görmedim hayatım boyunca 20:01 reklama girdi 20:17 dönecek
bunu bende biliyorum ama diğer kanallar 13-14dk. veriyo star 16dk.Her kanal 1 saat içinde 15 dakika reklam verir. 😉
Star belki de en iyi düzen yapan kanal. 20.01'de reklama giriyor ki 90 dakika reklamsız gidebilsin. 😉
16 dakika reklam mümkün değil. Hepsi aynı sürede reklam verir.bunu bende biliyorum ama diğer kanallar 13-14dk. veriyo star 16dk.
20:01 girdi 20:16nın en sonunda döndü16 dakika reklam mümkün değil. Hepsi aynı sürede reklam verir.
Mümkün dün Kanal D 17 DK reklam yayınladı.16 dakika reklam mümkün değil. Hepsi aynı sürede reklam verir.
Mümkün değil. Karıştırmışsınızdır siz reklamları.Mümkün dün Kanal D 17 DK reklam yayınladı.
Benim bildiğim en fazla 15 DK reklam. Istersen tanıtım yap 20 DK'ya uzat.Mümkün değil. Karıştırmışsınızdır siz reklamları.
Hem en çok reklamı Star veriyor taaam mı?
Hayır tanıtımlı manıtımlı 15 dakika.Benim bildiğim en fazla 15 DK reklam. Istersen tanıtım yap 20 DK'ya uzat.
ya kardeşim tam baktım 20:01in ilk saniyelerinde girdi 20:16nın son saniyelerinde döndü yani 15:50 saniye falanHayır tanıtımlı manıtımlı 15 dakika.
Tamam Star kesin öyle yapmıştır.ya kardeşim tam baktım 20:01in ilk saniyelerinde girdi 20:16nın son saniyelerinde döndü yani 15:50 saniye falan