3 Kasım 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 118. Bölüm | TRT 1

• Deha - 7. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Kirli Sepeti - 40. Bölüm - FİNAL | NOW

• Kim Milyoner Olmak İster - 1121. Bölüm | ATV

• Çok Güzel Hareketler 2 - 180. Bölüm | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Aşk evlilik boşanma dizisi bakalım bu kadar reyting alabilecek mi :A

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Kirli Sepeti durduk yere normal bir bölüm yükselişi yaşamadı arkadaşlar bunu kabul edelim, dizi final yaptığı için, nasıl biteceği merak edildiği için yükselerek bitti.
Total dışındaki gruplarda yükselmiş hali 3,50 ve 2,50 reyting ayrıca...
Ekibin emeklerine sağlık, bu kitleyi 2 aydır toplamalıydı kanal akılsız mı (en azından bir grupta) 4+ alan diziyi bitirsin...

Teşkilat da Deha da erkek dizisi ama çok önemli bir süper lig maçı akşamı biri 7-8 alıyor diğeri 5-6'ya düşüyorsa tek faktör maç olmasa gerek...

Kirli Sepeti şahane bir yükselişle kendisini erkenden kıyanları kapak etmiş. :bhr: Ne yalan söyleyeyim giderayak böyle bir şey yaşanmasını çok istiyordum ama artış oranlarının bu kadar yüksek olacağını (üstelik rakibinden de reyting çalarak yapmasını) hiç beklemiyordum o yüzden finale olan üzüntüm yerini bu kapağın sevincine bıraktı. :Z Böyle bir durumu en son UTC'nin final bölümünde 6 reyting almasında yaşadık diye hatırlıyorum yine kadın gücü farkını ortaya koydu diyebiliriz. Aşk Evlilik Boşanma bu çıtayı aşabilecek mi hiç sanmıyorum ama yine de usulen başarılar dileyelim. :A

GbhdeedaIAAe7zo

------

Kirli Sepeti durduk yere normal bir bölüm yükselişi yaşamadı arkadaşlar bunu kabul edelim, dizi final yaptığı için, nasıl biteceği merak edildiği için yükselerek bitti.
Total dışındaki gruplarda yükselmiş hali 3,50 ve 2,50 reyting ayrıca...
Ekibin emeklerine sağlık, bu kitleyi 2 aydır toplamalıydı kanal akılsız mı (en azından bir grupta) 4+ alan diziyi bitirsin...

Teşkilat da Deha da erkek dizisi ama çok önemli bir süper lig maçı akşamı biri 7-8 alıyor diğeri 5-6'ya düşüyorsa tek faktör maç olmasa gerek...
Geldi reyting profesörü. :F Geçen sezon Yargı, ondan önce (bayılarak izlediğin) Masumlar Apartmanı zamanında daha yüksek reytinglerle yeri göğü yıkmasına rağmen final bölümleriyle düşüş yaşayarak sona ermişti demek ki her final aynı etkiyi yaratamıyor. :) Ayrıca daha az oranlarla da yükselebilirdi ama bu kadar artması dizinin sevildiğini gösteriyor. Total'de 4+ almıyordu ama çok yakındı ve önceki haftalarda da yükseliş ivmesindeydi ki bu bile (en azından aralık sonuna kadar) zaman tanınması gerektiğinin kanıtıydı. Ve son sorunun cevabı evet kanal akılsız. :)

------

Geldi reyting profesörü. :F Geçen sezon Yargı, ondan önce (bayılarak izlediğin) Masumlar Apartmanı zamanında daha yüksek reytinglerle yeri göğü yıkmasına rağmen final bölümleriyle düşüş yaşayarak sona ermişti demek ki her final aynı etkiyi yaratamıyor. :)

Ayrıca daha az oranlarla da yükselebilirdi ama bu kadar artması dizinin sevildiğini gösteriyor. Total'de 4+ almıyordu ama çok yakındı ve önceki haftalarda da yükseliş ivmesindeydi ki bu bile (en azından aralık sonuna kadar) zaman tanınması gerektiğinin kanıtıydı. Ve son sorunun cevabı evet kanal akılsız. :)
Sen seviyorsun diye başarısız bir işe başarılı demek bana uymuyor kusura bakma, geçmiş olsun dizin final yaptığı için, izlediğin diğer diziler de üzmez seni umarım...

• Beğendim
Sen seviyorsun diye başarısız bir işe başarılı demek bana uymuyor kusura bakma, geçmiş olsun dizin final yaptığı için, izlediğin diğer diziler de üzmez seni umarım...
Final yapan tüm diziler yükselmiyor demiştim her şeye bir sebep buluyorken buna cevap vermemen (veya verememenle) anladım ben anlayacağımı. :A Kirli Sepeti hiçbir zaman über başarılı bir dizi olmadı biliyoruz ama tamamen başarısız denecek bir iş de hiç değildi yiğidi öldürüp hakkını vermek yerine lafı evirip çevirmeye gerek yok. :)

• Beğendim
Final yapan tüm diziler yükselmiyor demiştim her şeye bir sebep buluyorken buna cevap vermemen (veya verememenle) anladım ben anlayacağımı. :A Kirli Sepeti hiçbir zaman über başarılı bir dizi olmadı biliyoruz ama tamamen başarısız denecek bir iş de hiç değildi yiğidi öldürüp hakkını vermek yerine lafı evirip çevirmeye gerek yok. :)
Bahsettiğin Yargı ve Masumlar Apartmanı'nın yarattığı etki, çektiği ilgi, edindiği kitle ve aldığı reyting ortada.
Bu iki dizinin tüm bölümlerinin aldığı reytingi toplayıp ortalamasını alsınlar; çıkan sonuç KS'ninkinin çok üstünde çıkacak zaten sayılar yalan söylemez.

Her sözüne satır satır cevap yazmaya mecbur değilim işimin arasında yine de bunu yazdım, iyi şanslar...

• Harika
Bahsettiğin Yargı ve Masumlar Apartmanı'nın yarattığı etki, çektiği ilgi, edindiği kitle ve aldığı reyting ortada.
Bu iki dizinin tüm bölümlerinin aldığı reytingi toplayıp ortalamasını alsınlar; çıkan sonuç KS'ninkinin çok üstünde çıkacak zaten sayılar yalan söylemez.

Her sözüne satır satır cevap yazmaya mecbur değilim işimin arasında yine de bunu yazdım, iyi şanslar...
İşte ben de onu diyorum çok daha fazla izlenen işler niye finallerinde o etkiyi yaratamadı da çok daha azını alan Kirli Sepeti yarattı mesela? PR yapıldı da insanlar merak edip ekran başına geçti desek bölüm için tek fragman çıktı, fragman kanalda doğru düzgün yayınlanmadı yani kanalın üvey evladı gibiydi. Etkisi olmamıştır demiyorum, zaten mevzu senin böyle düşünmen de değil kalın ve italik yazarak mutlak gerçekmiş gibi dayatmaya çalışman. Belki yeni bölüm olsaydı da Deha'dan giden izleyici buraya gelecekti (Yargı'nın finali beğenilmeyince onun düşüp Kirli Sepeti'nin yükseldiği gibi) yani tamamen varsayımlar üstüne konuşuyoruz.

• Harika
Deha sert bir düşüş yaşamış, reytingi niye böyle dalgalı. Haftaya yükselir herhalde bu hesaba göre.

Teşkilat maça rağmen 8 reyting almış helal olsun.

Kirli Sepeti finaliyle çok iyi gitmiş.

Kirli Sepeti'min değerini seyirci son anda bilmiş, şaka gibi! :kizgin: En baştan bu oranları almalıydı. :T

Deha tek sezonluk iş olmalı kesinlikle çünkü reytingleri çok dengesiz ve senaryo kötü.

Teşkilat'a helal olsun 8.12 reytinge yükselmiş.