Yılmaz Brothers dönemi bitti mi yani 😱Bunun da devri kapandı 😂
Yılmaz Brothers dönemi bitti mi yani 😱Bunun da devri kapandı 😂
Umarım. Yoksa now gözünü kararttı ona da sarabilir. Kanala tutan dizi batıyorHudutsuz Sevda umarım bir gün kanal değiştirir 😂
Eee yani 😂Yılmaz Brothers dönemi bitti mi yani 😱
Yok en çok izlenen 2. Dizisiyiz de 😂 Her an her şey mümkün 😂Umarım. Yoksa now gözünü kararttı ona da sarabilir. Kanala tutan dizi batıyor
Geldi reyting profesörü. Geçen sezon Yargı, ondan önce (bayılarak izlediğin) Masumlar Apartmanı zamanında daha yüksek reytinglerle yeri göğü yıkmasına rağmen final bölümleriyle düşüş yaşayarak sona ermişti demek ki her final aynı etkiyi yaratamıyor. Ayrıca daha az oranlarla da yükselebilirdi ama bu kadar artması dizinin sevildiğini gösteriyor. Total'de 4+ almıyordu ama çok yakındı ve önceki haftalarda da yükseliş ivmesindeydi ki bu bile (en azından aralık sonuna kadar) zaman tanınması gerektiğinin kanıtıydı. Ve son sorunun cevabı evet kanal akılsız.Kirli Sepeti durduk yere normal bir bölüm yükselişi yaşamadı arkadaşlar bunu kabul edelim, dizi final yaptığı için, nasıl biteceği merak edildiği için yükselerek bitti.
Total dışındaki gruplarda yükselmiş hali 3,50 ve 2,50 reyting ayrıca...
Ekibin emeklerine sağlık, bu kitleyi 2 aydır toplamalıydı kanal akılsız mı (en azından bir grupta) 4+ alan diziyi bitirsin...
Teşkilat da Deha da erkek dizisi ama çok önemli bir süper lig maçı akşamı biri 7-8 alıyor diğeri 5-6'ya düşüyorsa tek faktör maç olmasa gerek...
Sen seviyorsun diye başarısız bir işe başarılı demek bana uymuyor kusura bakma, geçmiş olsun dizin final yaptığı için, izlediğin diğer diziler de üzmez seni umarım...------
Geldi reyting profesörü. Geçen sezon Yargı, ondan önce (bayılarak izlediğin) Masumlar Apartmanı zamanında daha yüksek reytinglerle yeri göğü yıkmasına rağmen final bölümleriyle düşüş yaşayarak sona ermişti demek ki her final aynı etkiyi yaratamıyor.
Ayrıca daha az oranlarla da yükselebilirdi ama bu kadar artması dizinin sevildiğini gösteriyor. Total'de 4+ almıyordu ama çok yakındı ve önceki haftalarda da yükseliş ivmesindeydi ki bu bile (en azından aralık sonuna kadar) zaman tanınması gerektiğinin kanıtıydı. Ve son sorunun cevabı evet kanal akılsız.
Final yapan tüm diziler yükselmiyor demiştim her şeye bir sebep buluyorken buna cevap vermemen (veya verememenle) anladım ben anlayacağımı. Kirli Sepeti hiçbir zaman über başarılı bir dizi olmadı biliyoruz ama tamamen başarısız denecek bir iş de hiç değildi yiğidi öldürüp hakkını vermek yerine lafı evirip çevirmeye gerek yok.Sen seviyorsun diye başarısız bir işe başarılı demek bana uymuyor kusura bakma, geçmiş olsun dizin final yaptığı için, izlediğin diğer diziler de üzmez seni umarım...
Bahsettiğin Yargı ve Masumlar Apartmanı'nın yarattığı etki, çektiği ilgi, edindiği kitle ve aldığı reyting ortada.Final yapan tüm diziler yükselmiyor demiştim her şeye bir sebep buluyorken buna cevap vermemen (veya verememenle) anladım ben anlayacağımı. Kirli Sepeti hiçbir zaman über başarılı bir dizi olmadı biliyoruz ama tamamen başarısız denecek bir iş de hiç değildi yiğidi öldürüp hakkını vermek yerine lafı evirip çevirmeye gerek yok.
İşte ben de onu diyorum çok daha fazla izlenen işler niye finallerinde o etkiyi yaratamadı da çok daha azını alan Kirli Sepeti yarattı mesela? PR yapıldı da insanlar merak edip ekran başına geçti desek bölüm için tek fragman çıktı, fragman kanalda doğru düzgün yayınlanmadı yani kanalın üvey evladı gibiydi. Etkisi olmamıştır demiyorum, zaten mevzu senin böyle düşünmen de değil kalın ve italik yazarak mutlak gerçekmiş gibi dayatmaya çalışman. Belki yeni bölüm olsaydı da Deha'dan giden izleyici buraya gelecekti (Yargı'nın finali beğenilmeyince onun düşüp Kirli Sepeti'nin yükseldiği gibi) yani tamamen varsayımlar üstüne konuşuyoruz.Bahsettiğin Yargı ve Masumlar Apartmanı'nın yarattığı etki, çektiği ilgi, edindiği kitle ve aldığı reyting ortada.
Bu iki dizinin tüm bölümlerinin aldığı reytingi toplayıp ortalamasını alsınlar; çıkan sonuç KS'ninkinin çok üstünde çıkacak zaten sayılar yalan söylemez.
Her sözüne satır satır cevap yazmaya mecbur değilim işimin arasında yine de bunu yazdım, iyi şanslar...
Maç çok etkilemiş. Eleme gecesi olmasına rağmen az izlenmiş. 😲MasterChef Türkiye 2024 - 03.11.2024
TOTAL (7) : 3,29
AB (4) : 3,36
ABC1 (4) : 3,95
@RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx
@Yakamoz-Asi @Zeyno
Evet en azından ABC1'de 4'lü reyting bekliyordum ama maç baya etkilemiş.Maç çok etkilemiş. Eleme gecesi olmasına rağmen az izlenmiş. 😲