3 Kasım 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 11.36 2) SMNYL TV: 9.83 3) KANALD: 2.86 4) FOX: 2.17 5) TRT1: 1.95

EGER KÜCÜK GELIN KANAL D DE OLSAYDI KANALA COK YARARDI.BENCE TRANSFER ETMELI.YOKSA KANALIN TOTAL ORTALAMASI 3 OLACAK :(

Güneşi Beklerken 6'ya dayanmış güzel. Son anlıklarda ab uçuştadır. Müthiş sahneler vardı. :D

bakalım GB`de diğer Kanal D yapımları gibi düşücekmi yarın ki listede (b)

Güneşi Beklerken 4 dakika reklama rağmen yükselmeyi başarmış. :Z

Güneşi Beklerken'in anlıkları bu hafta geçen haftaya oranla daha güzel. Yükseliş kesinlikle yaşamalı bu bölüm. En sağlam bölümlerinden biriydi.

bugünkü reytinglerde birileri birinci gelir birileri ikinci birileri üçüncü gelir yarın tahminim kesinlikle tutacaktır demedi demeyin arkadaşlar:)

Güneşi Beklerken'in eğer bu hafta AB sonucu yükselmezse tamamıyla yitireceğim umudumu Tns'den.

bugün tv izleyen varmıki bi zamanlar benim krem dizisi vardı ne güzel keremleniyorduk valla şimdi araki bulasın izlenmeye değer bişey........ çıtır ramazan vardı bir göz attım fiyasko resmen pazarı fok götürüyor.

bugün tv izleyen varmıki bi zamanlar benim krem dizisi vardı ne güzel keremleniyorduk valla şimdi araki bulasın izlenmeye değer bişey........ çıtır ramazan vardı bir göz attım fiyasko resmen pazarı fok götürüyor.
Ayıpsın açsana Güneşi Beklerken'i. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...