Geçen hafta izlemedim Barış'a ne oldu. 😱Güneşi Beklerken yeni bölüm başladı 20:44.
Geçen hafta izlemedim Barış'a ne oldu. 😱
tns nin son 10 gündeki uçuklularını görmesem ben de yükselir derdim şimdi düşebilirgüneşi beklerkende yükselme bekliyorum bıçaklanama mı var bilmiyorum barış ölmek üzere))) bu klışe senaryo güneşi gördümü yükseltmezse artık ne yükseltir bilememem )))
tns ile konuşurken de bu kadar çok mimik yapabilirsen senin gibi yeteneği direkt samanyoluna gönderirler oyuncu olsun diyeTns çok kötü ya dün yanlış ölçmüş güvenmiyorum Acun'u düşürmüş.
Artık Acun bugün de düşerse Tns'nin benden çekeceği var.😡
Sana Bir Sır Vereceğim'in bu bölümü bitecek artık sanırım bu yüzden 21:00'de FOX reklama girdi. @sokak sanati
21:15'de Fatih Harbiye'nin tekrarı başlayacak. 22:45'de ise Babam Sınıfta Kaldı başlayacak @Billy Kane
Sbsv kac saat yayinlandida bitiyo 😱 napiyo bu foxmudur tilkimidir kanali ya.guzelim diziyi harcioSana Bir Sır Vereceğim'in bu bölümü bitecek artık sanırım bu yüzden 21:00'de FOX reklama girdi. @sokak sanati
21:15'de Fatih Harbiye'nin tekrarı başlayacak. 22:45'de ise Babam Sınıfta Kaldı başlayacak @Billy Kane