Güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Ama benim romanın özelliği de bu.Bende beğendim ama bölümler kısa olmuş, bir de sürekli özne kullanmışsın gerek yok bence (Tuna yaptı, Tuna etti..) Konuyu gayet beğendim ama takip etmeye çalışırım
İleri ki bölümlerde gözükecek @Bully. Beğenmene çok sevindim.Akıcı bir bölüm olmuş gayet beğendim ben. Gizem de katmışsın onlar da hoşuma gitti. Diğer kardeş Aslı'yı merak ettim o ne zaman görünecek? @halukerogluFOX
Evet.İleri ki bölümlerde gözükecek @Bully. Beğenmene çok sevindim.
Takip edecek misin romanı? (Yeni Bölüm - Bugün 20:00'de!)
Çok teşekkürler. Bugün yayınlanacak olan yeni bölüm çok heyecanlı olacak benden söylemesi.
Merakla bekliyoruz o zaman.Çok teşekkürler. Bugün yayınlanacak olan yeni bölüm çok heyecanlı olacak benden söylemesi.
+1Çok kopuk olmuş.Tabi profesyonel bir şey beklenmez ama çok dağınık olmuş.
Kim nerden çıktı bir anda aklım karıştı akıcılık yok.yani ilk 5 bölümde 2 ölü bir kaza bir hafıza kaybı...Daha fazla aklımı karıştırmadan 8. bölümde bıraktım.
Düzenin süper ona çok güzel puan gelir.
8/10
Her şey sonradan ortaya çıkacak. Zaten karakterleri öyle hemen tanımanız imkansız. Okudukça tanıyacaksın karakterleri. Yani sende pek beğenmedin? Görüşüne saygı duyarım tabii.. Ama devam etmeni de isterdim şahsen romanı okumaya..+1
aynı düşüncedeyim
@pompy; 30 bölüm zor olmaz ki bence. Çünkü bölümler uzun değil çok farkındaysan. Genel olarak hikayeyi başarılı buldun mu?güzel olmuş deniz yıldızı gibi yayınlıyabilirsin 30 bölüm okumak çok zor oluyor 1 anda
Peki, sevmene beğendim romanı. (Yeni Bölüm bugün 20:00'de!)
Buğra, beğenmene çok sevindim. (Yeni Bölüm - Bugün 20:00)Eline sağlık değişik bir çalışma olmuş.