3 Kardeşin Hikayesini Anlatan Roman: '3K1E' - İlk Bölüm

Dağınık bir şey yok aslında, hikaye sonradan kendini gösterecekti. Fakat bırakmışsın. Bırakman şahsen üzdü beni. En azından emeğe saygı için devam etmeni beklerdim. Hem en başa yazmıştım emeğe saygı için okuyun ilk bölümleri diye. Hem her şey en başından anlaşılsaydı romanın bir merağı kalmazdı.. Teşekkürler ama yine de yorumların için. :)

Yanlış vakitte okumaya başladım belki o sebepledir.:DAma üzgünüm sonuna kadar okusamda okumaya devam etmezdim.:D

Yanlış vakitte okumaya başladım belki o sebepledir.:DAma üzgünüm sonuna kadar okusamda okumaya devam etmezdim.:D
Tabii ki saygım var, herkes aynı tarzda bir romanı sevecek diye bir kaide yok. Ben sadece ileri ki bölümlerde daha da iyi olacağını söyledim. :)

ayyy güzel olmuş bence yani hikaye kitapları gibi olmuş öykü kitabı okuyorum gibi hissetim kendimi 🙂🙂🙂

yeni gördüm bens enaryonu anlaşılır parça parça güzel olmuş takip ederim tabiki 🙂🙂
Aynen öyle. Romanımın dili oldukça sade, karmaşık değil yani. İlk baş karmaşık gibi gözükse de olaylar netliğe kavuşacak. Takip edenler anlayacaklar zaten :)

Aynen öyle. Romanımın dili oldukça sade, karmaşık değil yani. İlk baş karmaşık gibi gözükse de olaylar netliğe kavuşacak. Takip edenler anlayacaklar zaten :)
aaa evet görsellik açısından özen göstermişsin bu çok belli özellikle senaryo okumayı sevmeyenlerede hitap edebilirsin bence devam etmende fayda var 😉😉

aaa evet görsellik açısından özen göstermişsin bu çok belli özellikle senaryo okumayı sevmeyenlerede hitap edebilirsin bence devam etmende fayda var 😉😉
Evet görsellik açısından çok uğraştım, güzel olsun diye. Zaten devam edeceğim yeni bölümlerini yazmaya romanımın. Her gün 20:00'de olacak. Ve uzun soluklu bir iş olacak @çiğdem- Bundan emin olabilirsiniz. :)

Farklı bir şey yapmışsın benim hoşuma gitti takip etmeye devam edeceğim