3 Kardeşin Hikayesini Anlatan Roman: '3K1E' - İlk Bölüm

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,553
Puanı
1,060
3 Kardeşin Hikayesini Anlatan Roman: '3K1E' - İlk Bölüm

NOT: Yeni Bölümler her gün saat 20:00'de yayınlanacak (Her gün 20 bölüm sizler için)

Lütfen ilk bölüm şansı verin romana, rica ediyorum.. Yorumlarınızı bekliyorum..

@Yakamoz-Asi @cookies @kvp-medya @takas @gözlemci @xBUGRAx @Fks14 @OzaN @çiğdem- @destere @beyazsoy @EnveR @Maskeli Fedai @sürgünüm @Harunnn60 @dizi kolik @denizz19 @yatutarsa @sokak sanati @pompy @ABAY_06 @xemrexxx @XanTier @BesaleT @sürgünüm @RevaN @HachiKo @Ahmad @muffin @emreemreu @Bully @Lordly @sMt45 @TubAsi @papuleoo

Son düzenleme:
Bence bölümden daha ziyade konuşma paragrafları gibi olmuş ama beğendim genelde ...toplamdan 1 bölüm çıkar

Bence bölümden daha ziyade konuşma paragrafları gibi olmuş ama beğendim genelde ...toplamdan 1 bölüm çıkar
Her romanın bölümleri uzun olacak diye bir kaide yok. Benim roman tarzım böyle, ve bazı yazarlar da böyle kısa bölümler yazabiliyorlar. Beğenmene çok sevindim.

Eline sağlık gözlemci ile aynı düşünüyorum.
Dediğim gibi benim romanımda, bazı bölümler uzun olacak bazı bölümler de kısa olacak. Önemli olan okuyucuyu kendine çekebilmek bence. Beğendin mi genel olarak sen de?

Her romanın bölümleri uzun olacak diye bir kaide yok. Benim roman tarzım böyle, ve bazı yazarlar da böyle kısa bölümler yazabiliyorlar. Beğenmene çok sevindim.
Orası öyle uzun olcak diye kaide yok evet kısa bölümler ama dediğim gibi toplamda bakarım ben işe

harika bir çalışma olmuş @halukerogluFOX farklı bir projeye benziyor

ilk bölümü ne zaman yayınlanıyor ?

İlk bölümü ne zaman diye sormuşsun, yukarıda işte ilk bölüm, okumadın mı? Yoksa görmedin mi?
bunlar özet değilmi?

ben özet sandım nasıl yeni bölüm? birinci yeni bölüm ikinci yeni bölüm onların bölümlerin özetleri diye baktım ?

bunlar özet değilmi?

ben özet sandım nasıl yeni bölüm? birinci yeni bölüm ikinci yeni bölüm onların bölümlerin özetleri diye baktım ?
Hayır, bunlar romanın bölümleri. Bende özet diye bir şey olmayacak. Çünkü ben dizi değil roman yazıyorum.
Roman ilk bölümden başlıyor, 20.bölüme kadar. Beğendin mi nasıl?

Hayır, bunlar romanın bölümleri. Bende özet diye bir şey olmayacak. Çünkü ben dizi değil roman yazıyorum.
Roman ilk bölümden başlıyor.. Beğendin mi nasıl?
romanın bölümleriyse ayırman hoş olmamış birnci yeni ikinci yeni üçüncü yeni diye ayrılınca konular birbiriyl alakasız gibi duruyor ?

romanın bölümleriyse ayırman hoş olmamış birnci yeni ikinci yeni üçüncü yeni diye ayrılınca konular birbiriyl alakasız gibi duruyor ?

Benim romanım bölümlere ayrılan bir roman. Bir, iki, üçüncü yeni bölüm diye ayrılmaya hep devam edecek. Normal romanlarda da böyle, romanlar bölümlere ayrılıyor. Ve kısa da olabiliyor normalde romanlarda bölümler. Genel olarak hikayeyi beğendin mi sen onu söyle.

hikaye güzel, bölümlere ayıracağına paragrafları ayırsan yeterliydi ..

hikaye güzel, bölümlere ayıracağına paragrafları ayırsan yeterliydi ..
İşte benim romanımda önemli olan detay bu. Farklılık yaratmaktı. Onu da yaptım. Ben böyle sevdiğim için böyle yaptım. Yorumların için çok teşekkürler, yeni bölüm yarın 20:00'de olacak yine. Takip edecek misin?

Çok kopuk olmuş.Tabi profesyonel bir şey beklenmez ama çok dağınık olmuş.
Kim nerden çıktı bir anda aklım karıştı akıcılık yok.yani ilk 5 bölümde 2 ölü bir kaza bir hafıza kaybı...Daha fazla aklımı karıştırmadan 8. bölümde bıraktım.

Düzenin süper ona çok güzel puan gelir.

8/10

Dağınık bir şey yok aslında, hikaye sonradan kendini gösterecekti. Fakat bırakmışsın. Bırakman şahsen üzdü beni. En azından emeğe saygı için devam etmeni beklerdim. Hem en başa yazmıştım emeğe saygı için okuyun ilk bölümleri diye. Hem her şey en başından anlaşılsaydı romanın bir merağı kalmazdı.. Teşekkürler ama yine de yorumların için.

Değişik uygulama yapmışsın
Tebrikler
Ben beğendim🙂