Ne yaptiniz, Iffet PT-2'de mi yayinlanmali? Bu dizide Deniz Çakir faktörü var, dizi bir türlü istenilen reyting elde edemiyor dogru, fakat suç senaristte. Gelecek sezon düsünecegini tahmin ediyorum.
pt2 iyi reyting alir simdi c.g.h.b pt 1 iffet 21:45 basladigini düsün iffet 4 18 share falan alir
baslayabilir belli olmaz
Olursa pes artık tam toplama kampı olacak
pt2 iyi reyting alir simdi c.g.h.b pt 1 iffet 21:45 basladigini düsün iffet 4 18 share falan alir
Tekrarında yarisabilirler ancakacayip hikayeler mükemmel bir bölümdü fox ab de 21.ci olmus ana haber onun dısında 52.sıradan arkasi fox ilk 25 lerde yoklarda lale devri tkr iffeti ab geçicek diyen bugra büyük hayal kırıklıgı yasamis
Yeni bölümü izlenmeyince insanlar tekrarı olsun bakıyorlar hey allahım tekrarlarının aldığı reytingde bile iki diziyi kıyaslıyosunuz...Survivor izledim aksamki bolum cok iyidi be her 2 gruptada ilk ikiyi kapatmis.
Lale Devri ve Iffet (TEKRARLARI) , total'de her ikiside 1.7 , a/b'de Iffet 1.7 , Lale Devri 1.3 almis ve bence Iffet daha basarili olmus.Zaten Star her turlu fox'tan basarili , cumartesi son mesaj'a yorum yaptim orada rahatca anlasilabiliyo.
Ben kiyaslamiyorum ki sadece soyluyorum dun kreys ve birisi daha kiyaslamisti ve bence sonucu soyluyorum.Yeni bölümü izlenmeyince insanlar tekrarı olsun bakıyorlar hey allahım tekrarlarının aldığı reytingde bile iki diziyi kıyaslıyosunuz...