3 Haziran 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Ne yaptiniz, Iffet PT-2'de mi yayinlanmali? Bu dizide Deniz Çakir faktörü var, dizi bir türlü istenilen reyting elde edemiyor dogru, fakat suç senaristte. Gelecek sezon düsünecegini tahmin ediyorum.

Ne yaptiniz, Iffet PT-2'de mi yayinlanmali? Bu dizide Deniz Çakir faktörü var, dizi bir türlü istenilen reyting elde edemiyor dogru, fakat suç senaristte. Gelecek sezon düsünecegini tahmin ediyorum.

pt2 iyi reyting alir simdi c.g.h.b pt 1 iffet 21:45 basladigini düsün iffet 4 18 share falan alir

Survivor yine iki grubtada rahat bir sekilde ilk ikiyi kapatmis. Nihat in adaya geri dönmesiyle reytingler artmis.

Farkki Desenler bu hafta düsüs yasayarak 5 reytingin Altina düsmüs ve total de günü 3. Sirada tamamlamis.

Kim Milyoner olmak ister iki grubtada UEK yi gecerek basarili olmus.

UEK iki grubtada 5 Reytingin altinda kalmis bakalim Kanal D önümüzdeki sezon bu Dizi ile ne yapacak? Bence güclü bir Dizi nin arkasina PT2 ye koyabilir.

2 Yaka bir Ismail gecen haftaki yükselisten sonra bu hafta düsüse gecmis bunda seksenlerin de dün yayinlanmis olmasida etkili olmustur cünkü izleyici kitlesi hemen hemen ayni.

Seksenler Sali günlerine göre baya düsük gelmis. Bence fanlarinin bu bölümden haberi yoktu cünkü ilk önce cumartesi dendi sonra Milli mac yüzünden Pazar a alindi.

Behzat C. AB de iyi bir gün gecirmis, Total de siralamada yukati cikmis ama oranlarinda pek bir degisiklik yok.

Farklı Desenler bu hafta A/B'de de yükselmiş. Dizi A/B'de 10. olmayı başarmış. :)

Seksenler bence iyi gitmiş :)

Acayip Hikayeleri'n yeni gününde iyi gideceğini söylemiştim :)

acayip hikayeler mükemmel bir bölümdü fox ab de 21.ci olmus ana haber onun dısında 52.sıradan arkasi fox ilk 25 lerde yoklarda lale devri tkr iffeti ab geçicek diyen bugra büyük hayal kırıklıgı yasamis

Survivor izledim aksamki bolum cok iyidi be her 2 gruptada ilk ikiyi kapatmis.
Lale Devri ve Iffet (TEKRARLARI) , total'de her ikiside 1.7 , a/b'de Iffet 1.7 , Lale Devri 1.3 almis ve bence Iffet daha basarili olmus.Zaten Star her turlu fox'tan basarili , cumartesi son mesaj'a yorum yaptim orada rahatca anlasilabiliyo.

Survivor izledim aksamki bolum cok iyidi be her 2 gruptada ilk ikiyi kapatmis.
Lale Devri ve Iffet (TEKRARLARI) , total'de her ikiside 1.7 , a/b'de Iffet 1.7 , Lale Devri 1.3 almis ve bence Iffet daha basarili olmus.Zaten Star her turlu fox'tan basarili , cumartesi son mesaj'a yorum yaptim orada rahatca anlasilabiliyo.
Yeni bölümü izlenmeyince insanlar tekrarı olsun bakıyorlar hey allahım tekrarlarının aldığı reytingde bile iki diziyi kıyaslıyosunuz...

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]6[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]16:58:27[/TD]
[TD]18:54:43[/TD]
[TD]01:33:37[/TD]
[TD]3,37[/TD]
[TD]16,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]11[/TD]
[TD]BEZ BEBEK (TKR)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]11:30:40[/TD]
[TD]12:46:20[/TD]
[TD]00:53:58[/TD]
[TD]2,42[/TD]
[TD]10,38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Akasya Durağı ve Bez Bebek'in tekrar bölümleri çok iyi gitmiş :)

[TD]11[/TD]
[TD]BEZ BEBEK (TKR)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bezbeek Tekrarı İle 11 Girmeyi Başarabilmiş. ilginç

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]6[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]16:58:27[/TD]
[TD]18:54:43[/TD]
[TD]01:33:37[/TD]
[TD]3,37[/TD]
[TD]16,65[/TD]
[/TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR - OZEL (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]13:57:21[/TD]
[TD]16:51:58[/TD]
[TD]02:24:11[/TD]
[TD]3,23[/TD]
[TD]17,2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kanal dediğin böyle olur tekrarları bile öttürüyor

- - - Ekleme - - -

beyler pt1deki reytingler en önemli unsur, gerisi fındık fıstık.

kanal d - show - atv - star - fox

kanalların sıralaması budur. ha star bi atak yapar 3. olur ama fox un 4. olması çok zor.

bez bebek uçuşlarda:D acayip hikayler bir acayip olmuş iki yaka bir ismail artmalı uek bundan daha iyisini hakediyor seksenler idare eder