3 Haziran 2012 Pazar Reyting Sonuçları

acayip iyi gitmiş :)

- - - Ekleme - - -

acayip hikayelerin 9. bölümüde çok acayip çingene kör nene kambur falan var :D

Ismail TOTAL grubunda 3 sira düsmüs, AB grubunda yine sabit. Yazin yükselir. Sultan tekrar çok iyi gitmis.

seksenlerın gelmesi uek ve ısmaılı ab de fena dövmüş. uek ab de 5 altına indi

Acayip Hikayeler güzel gitmişte dünkü bölüm neydi öle.Acayip korktum.
Behzat Ç. ve Acayip Hikayeler :))

Seksenler beklentilerin altinda bir performans sergiledi bence.

Dün gece yaptığım yorumda da söylemiştim.
"Acayip Hikayeler sadist ve mide buladırıcı bölümüyle ya hiç reyting alamayacak ya da iyi reyting alacak." demiştim.
İyi reyting almış. Demek ki insanların ilgisini çekmiş.
Star dizinin gününü değiştirerek iyi yaptı, a/b'de 3 reyting almış. Gayet güzel.

Üstün Dökmen geçen haftaki formundan çok uzak.

Total'de ilk 10'dan 5'i Kanal D olmuş.:)

Son düzenleme:
Behzat Ç. ve Seksenler de birlikte hareket etmişler.:D Total'de ve A/b'de ard arda sıralanmışlar. İkisise total'de kötü, a/b'de iyi.:)

Star güzel film koysa Behzat Ç. ve Acayip Hikayeler'in reytingi daha da yükselir.

Behzat Ç. ve Seksenler de birlikte hareket etmişler.:D Total'de ve A/b'de ard arda sıralanmışlar. İkisise total'de kötü, a/b'de iyi.:)

Star güzel film koysa Behzat Ç. ve Acayip Hikayeler'in reytingi daha da yükselir.

bu haftaki film en iyi 50 film arasinaa girer angeline jolie basrol +13 film ölümsüz savasci

İffet, Pazartesi Günleri Bir Çocuk Sevdim'den sonra pt2'de yayınlanmalı. Tekrar reytingleri çok da kötü sayılmaz.

Lordly'e katılıyorum zaten daha öncede söylemiştim İffet pazartesi pt2'de yayınlanmalı en azından ilk 15'te yer alabilir oda pt2 için yeterli olur bence :)

İffet, Pazartesi Günleri Bir Çocuk Sevdim'den sonra pt2'de yayınlanmalı. Tekrar reytingleri çok da kötü sayılmaz.

kesinlikle bir çocuk sevdim ab iyi gidiyor totalde de cumaya göre bence iyi cumartesiye c.g.h.b baslatmalı star yakında baslar bence ekibi elinin altında istese baslatir