19:00 - 20:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 2.61 , 2) SHOW: 2.06 , 3) FOX: 1.91 , 4) ATV: 1.71 , 5) TRTCCK: 1.31
19.30 da başladı Canım benim iyi gidiyor gibi
kardes lale devrini nie abartionkiö.b.g.z muhtesem kurtlar vadisi feriha yalan dünya falan hepsi döver lale devrini reytinglerde
canim benim 30 rating almishaluk 3 alir diodu en az
SBT denekleri kırsal bölgelerden seçilmiş. Bu yüzden AGB de Totali AB`den fazla olanlar SBT`de arttı. Aksine ABsi iyi olanlar düşüş yaşadıfarklı desenler agb deyken reytingleri çok kötüymüs baktım demin sbt zirveye oynuyor ilginç gerçekten şevkat tepe 4 müs reytingi 7 sbt de
asıl komedi canım benimi komedi diye sunmak))))))) canımın içi ondan daha iyi en azından saçmalamıyor
SBT denekleri kırsal bölgelerden seçilmiş. Bu yüzden AGB de Totali AB`den fazla olanlar SBT`de arttı. Aksine ABsi iyi olanlar düşüş yaşadı
Evet haklısın çünki AGB deneklerinin çoğu ABye hitap eden insanlardı. Ama SBTde çoğu kırsal. Bu yüzden AGB`de 20 reying alan Muhteşem Yüzyıl ve ÖBGZK SBTde en fazla 16 alıyorcanımın içi ab 32.ci falan oluo bu 50 lerde olucak yarin bak gör
- - - Ekleme - - -
aga kusura bakma ama simdi stv reytingleri agb çok kötüydü simdi hafta sonlari çok yüksek çıkıo
Evet haklısın çünki AGB deneklerinin çoğu ABye hitap eden insanlardı. Ama SBTde çoğu kırsal. Bu yüzden AGB`de 20 reying alan Muhteşem Yüzyıl ve ÖBGZK SBTde en fazla 16 alıyor
Evvet dikkat edersen ikisi de AB dizisi o yüzdenhiç iyi deil inş tns agb gibi olur halk insani sonuclari önemli iffet agb daha iyi oranlar alabilir mesela aynı şekilde behzat ç de
Sbt deneklerinin sorun yarattığını daha yeni mi anladınız.
Sbt denekleri garip ve yanlış seçilmiş. Ama elimizde Sbt'den başka ölçüm yapan şirket olmadığı için bu reytinglere alışmak gerek.
İleriki zamanlarda göreceksiniz Sbt resmi olarak ölçüm yapmaya başlayacak. Trt ve yanlıları medyayı parmağında oynatacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?