3 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Allah aşkına kara para ask dizisinin senaryosunda o kadar saçmalıklar var ki ben 5 -10 dakika izliyorum bisurru saçmalık buluyorum. Gecen sezonda çok saçmalıklar yazdım sıkışınca Senaristler sacma şeyler buluyor seyirci yutar diye

Dün mesela huseyinin çok zengin olduğu ortaya çıktı ama ilk bölümde damını bile tamir etiremiyordu)) sonra polisi ve ileri kamera kayitlari yapılmadı diye uyutular halbuki cameranin çalışıp çalışmadığı çok rahat anlaşılır kameranın kayıt yapıldığı hardiskde geri dönüşüm yapılabilir ve kameranın kayıtları ortaya çıkar

Tüm dizileri düşürmüşsün peki kim galip olur bugün

ben zaten savunmuyorum kpa fanı olarak geçen yıldan beridir eleştiriyorum ağır şekilde kpayı
5 reytingi geçemeden koca sezonu kapattık bu yıl ise reyaksiyon daha başlamadı bile ama 3 reyting alıyoruz bu sezon o sevmediğim 5 reytingide alamıcaz galiba 🙁

Şükür etmesin olacağı bu)))

yazık sana kız bence reaksiyona geç

ayoll ikisinide izlemek varken neden diğerini brakayımkı yatmadan 2 harika dizi izlemenin keyfi 🙂🙂
yok kpa nın geleceği belli olmayabilir ondan dedim hep iyi niyetimden

insanın gözü 4 numaralı olmuş olursa anca kişiye göre değişir durumda olur. yoksa öznel bi durum yok, öbgzk kendini 27 rtg lik kitleye ve ua tv ağlarında kendini kanıtlamış bi dizi.
ua tv ağları

my yayınlandığı dönemde; reytingte,haber olmada,ödül almada,yurtdışına satılmada vb. alanalrda lider olabilen tek dizi o yüzden dedim

my'nin ve öbgzk'nin 1. sezon da ne kadar ödül topladıklarını sayıp karşılaştır istersen. öbgzk her ödülde rakiplerini umutsuzluğa boğuyordu ödül zevki vermediği için.
ne zaman senaryosu yavaşladı, o zaman diğerleri kendini az biraz göstermeye başladılar.
yani bu onların başarısı değil, öbzk'nin onlara verdiği fırsatı

ödül sayılarını falan bilmesem yutucam
glu glu sana

ödül sayılarını falan bilmesem yutucam
glu glu sana
yayımlandığı dönem dersen bende dediğin şeyin karşılığını söylerim
2 dizi en yüksek senaryosundayken kimin ardı arkasına ödül aldığını biliyor herkes.
öbgzk'nin ilk sezonu karşısında ne fgsn ne my durabildi.
meryemin hele bi ödül töreninde ayçaya ödül gidince ağlayacak gibi üzülmesini hala unutmadım.

pompy senaryosu resmen