Allah aşkına kara para ask dizisinin senaryosunda o kadar saçmalıklar var ki ben 5 -10 dakika izliyorum bisurru saçmalık buluyorum. Gecen sezonda çok saçmalıklar yazdım sıkışınca Senaristler sacma şeyler buluyor seyirci yutar diyekara para ak senaryo olarak yılın dizisi olmasına rağmen geçen yıl 5 reytingi hiç geçemedik
ayoll her hafta diyoruz haftaya artıcak haftaya artıca diye 13 bölüm sezon finaline kadar geldik bu seferde seneye artıcak dedik 5 reytingide göremiyoruz artık reaksiyonun olmadığı bir güne
3 reytingle başladık ve yine haftaya artar diyoruz yok artmıcak gibi görünüyor bu sezon o beğenmediğim 5 reytingide alamıcaz galiba 3 reytinge takılı kalırsak eğer 3.sezonu göremicez gibi görünüyor neden reyting alamıyoruz hiç ama hiç anlamıyorum 🙁🙁🙁
Dün mesela huseyinin çok zengin olduğu ortaya çıktı ama ilk bölümde damını bile tamir etiremiyordu)) sonra polisi ve ileri kamera kayitlari yapılmadı diye uyutular halbuki cameranin çalışıp çalışmadığı çok rahat anlaşılır kameranın kayıt yapıldığı hardiskde geri dönüşüm yapılabilir ve kameranın kayıtları ortaya çıkar