3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

fox haber iyi gitmiş
çd idare eder 2.5 altına düşerse işi yaş
güneşi beklerken artmaya devam ediyor kanal d salıyta kayıp ı zor koyacak gibi

bir aşk hikayesinin kaç bölümü kaldı @xBUGRAx

xemrexxx post: 1439942' Alıntı:
fox haber iyi gitmiş
çd idare eder 2.5 altına düşerse işi yaş
güneşi beklerken artmaya devam ediyor kanal d salıyta kayıp ı zor koyacak gibi

bir aşk hikayesinin kaç bölümü kaldı @xBUGRAx

Belirli bölüm sayısı yok devam.

ustanın hikayesi reytinglerde ustacık hikayesine mi dönmüş ne
@mrt-06 @yatutarsa

Güneşi Beklerken yine süper yine süper! Yükseliş devam ediyor!

FOX Ana Haber iyi gidiyor Show Haber zirveyi kaybetmiş iki grupta da.

Ustanın Hikayesi de hikaye olmuş çok üzüldüm.

beyaz tv dün kaç anlık listeye girdi yayın hayatında ilk defa siz neden bahsediyonuz

nasıl ne farkı var. fark olmasaydı kelimeler eklenip yada çıkartılmazdı..
şimdiye kadar kaç yıl oldu bilmiyorum ama hep evlen benimle'ydi böylede yazsam öylede herkez anlar hangi program olduğunu o yüzden problem yok

Son düzenleme:
takas post: 1440122' Alıntı:
beyaz tv dün kaç anlık listeye girdi yayın hayatında ilk defa siz neden bahsediyonuz

yüzde 50 oy alan biri 50 milyon seçme var 8 milyonu oy kullanmamış 42 milyon yarısı 21 milyon eder yani 30 reyting

xemrexxx post: 1440414' Alıntı:
yüzde 50 oy alan biri 50 milyon seçme var 8 milyonu oy kullanmamış 42 milyon yarısı 21 milyon eder yani 30 reyting

hahaha güldürdün baya

gs nin de 30-35 milyon taraftarı var maçların en az 40 reyting alması lazım senin mantıkla

takas post: 1440416' Alıntı:
hahaha güldürdün baya

gs nin de 30-35 milyon taraftarı var maçların en az 40 reyting alması lazım senin mantıkla
gs nin maçları en kötü 15 reyting
ayrıca o programda tek başbakan yoktu kenan imirzalıoğluajda pekkanfatih terimvb. reyting getirecek onca isme rağmen 10 reyting alamadı

xemrexxx post: 1440418' Alıntı:
gs nin maçları en kötü 15 reyting
ayrıca o programda tek başbakan yoktu kenan imirzalıoğluajda pekkanfatih terimvb. reyting getirecek onca isme rağmen 10 reyting alamadı
10 reyting mi oha sen ciddi ciddi mi yazıyon napıyon kardeş gülmekten cevap yazamıyorum

adamlar sanki dizi mi çeviriyo konser mi veriyo ne reyting getirmesi
akp ye %50 geliyo diye başbakan tv ye çıktığı an hepsi izleyecek diye şey mi olur biraz mantık gözünü sevim

zaten 21 milyondan 5 milyonu izlesin yeterli 2.5milyon da ünlüler içn bakar onca tanıtım 3.5 milyon masraf tam fiyasko oldu bence
tv de hazırlığına o ka para harcanan bir my bir fatih dizileri var

Güneşi beklerken ab de düşmüş totelde yükselmiş.Bunda seksenlerin etkisi var.ab için.haftaya bence düşebilir biraz ama totelde abde aynı kalır