3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu...

Moderatörün son düzenlenenleri:
3 Eylül 2013 Salı SBT Reyting Sonuçları

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seksenler Ab grubunda 1. olur...Ve Güneşi Beklerken 4 5 reytinge düşer ve de 2 hafta sonra Pt2'ye alınır...:)

Keloğlan ile Köstebekgiller iyi gitmşş :D Bende izliyorum onları :D

- - - Ekleme - - -

Ustanın Hikayesi İnşallah girer ama girmese bile Beyaz Tv yi memnun eder

Seksenler Ab grubunda 1. olur...Ve Güneşi Beklerken 4 5 reytinge düşer ve de 2 hafta sonra Pt2'ye alınır...:)

4-5 reyting mi? İmkansız ötesi Güneşi Beklerken'in o kadar düşmesi. :) Güneşi Beklerken'in bundan sonraki ortalaması 7-8 reyting civarı olur. Pt2'ye atılacaksa da düşük reytinglerinden dolayı değil yeni dizilere yer açmak için atılır. Ayrıca Seksenler ab'de zirveyi zorlar ama alamaz. :)

4-5 reyting mi? İmkansız ötesi Güneşi Beklerken'in o kadar düşmesi. :) Güneşi Beklerken'in bundan sonraki ortalaması 7-8 reyting civarı olur. Pt2'ye atılacaksa da düşük reytinglerinden dolayı değil yeni dizilere yer açmak için atılır. Ayrıca Seksenler ab'de zirveyi zorlar ama alamaz. :)

Ben öyle görmüyorum durumu...Seksenler 9-10 reyting alıyordu...Güneşi Beklerken Çerez Seksenler İçin...

2 haftaya Benim için üzülme başlar Total'dende düşer durum vahim...:)

Ben öyle görmüyorum durumu...Seksenler 9-10 reyting alıyordu...Güneşi Beklerken Çerez Seksenler İçin...

2 haftaya Benim için üzülme başlar Total'dende düşer durum vahim...:)

Sen Seksenler'in Sbt reytinglerine bakıyorsun galiba :kiki: Tns'de rüyasında bile göremez o reytingleri. Asıl Benim İçin Üzülme ve Seksenler Güneşi Beklerken için çerez olur. Rahat bir şekilde alır zirveyi iki grupta da Güneşi Beklerken.