hayret bi şey
Emekli
İffet yavaş yavaş hakettiği gibi yükselmeye başladı inşallah biraz daha yükselir ve yeni sezonda yerini garantiler
aynen tekrara göre başarılı bir performans sergiliyoryer gök aşkta guzel gdiyor.
Kötü Yolun Tekrarı çok iyi gidiyor
tabikide 3 reytinge sevinecek bir dizi değil ama sbt son zamanlarda öyle düşürmüştü ki nerdeyse 2 reytingin altında kalacaktı şimdi 3 reytingin üzerinde görünce insanın içinde bir umut oluyor abde zaten daha yüksek geliyor yarın iki grupta da ilk 5 içerisinde olacaktır.İffet 3 reytinge sevinecek dizi değil hala yetersiz reytingleri. Büyük ihtimalle O Ses Türkiye başlayınca final yapacaktır...
tabikide 3 reytinge sevinecek bir dizi değil ama sbt son zamanlarda öyle düşürmüştü ki nerdeyse 2 reytingin altında kalacaktı şimdi 3 reytingin üzerinde görünce insanın içinde bir umut oluyor abde zaten daha yüksek geliyor yarın iki grupta da ilk 5 içerisinde olacaktır.
büyük konuşmayalım ama bende TNS'den umutluyumtns de dahada yukselıcek
Hoşgeldiniz foruma, umarım keyifli vakit geçirirsiniz.S.a arkadaşlar yeni katıldım bugün arka sokkalar muhtemelen 1 olur rakip yok karadayı gelsin 1 olcak
Arkadaşlar merhaba. ben de foruma yeni katıldım.
üyeliksiz 6 aydır takip ediyordum ama artık üye olmanın zamanı gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?