3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
desteenini içine @Forumdash kaçmış nereden çıktı bu yabancı dizi aşkı

yabancı dizi aşkı değil kalite aşkı var bizde kalite fizandada olsa arayıp bulacaksın
bizde sadece kalite olarak beren var ama bir beren izlemek için yarım saat ezel dizisinin çakma jönü cengize katlanmak zorunda kalmak da pek hoş değil

Harbiden
bu aşk nerden hortladı? pörtledi?
Revenge'i harbiden izledin mi kaçıncı bölüm? Hemen bölüm yorumunda adını koyalı
dimi @xemrexxx?

Harbiden
bu aşk nerden hortladı? pörtledi?
Revenge'i harbiden izledin mi kaçıncı bölüm? Hemen bölüm yorumunda adını koyalı
dimi @xemrexxx?

ikinci sezon 19. bölüme kadar izledim forumdash kaldı 3 bölüm
onuda boş zaman bulursam izleyeceğim mutlaka bölüm isimleri hiç bir zaman aklımda değil ama tek bildiğim orjinalinde top olan hakan bizde kız peşinde yanarım da ben ona yanarım
)

forum erken kapanıyormuş ben yokken.... darksaal nerde inzivayamı çekildi gece yönetici falan yokmu ? yönetici olsada şöyle aykırı bişey yapsakda üç beş puan ceza alsak hoş olurdu
)

Bizde en çok ona sinir olduk yaa
3.sezona bize yetiş
yeni sezon geçen hafta başladı zaten
)

@darksaal 'i bilmiyorum kaç aydır yok😕 adamın yorumunu gören cennetten VIP bilet almiş gibi hissediyor

Bizde en çok ona sinir olduk yaa
3.sezona bize yetiş
yeni sezon geçen hafta başladı zaten
)

@darksaal 'i bilmiyorum kaç aydır yok😕 adamın yorumunu gören cennetten VIP bilet almiş gibi hissediyor

günde bir bölümden fazla izleyemiyorum bana boş kalacağım 4 gün lazım fırsat bulursam 4 hafta sonra size yetişirim

bu arada forumdash, xxemre duymasın ama downton abby i de izliyorum laf aramızda ben o diziyide sevdim
)

Yerin kulaği vardir o duyar kesin
Bi türlü başlayamadiğim dizi
İnş bi gün izleyecem

Yerin kulaği vardir o duyar kesin
Bi türlü başlayamadiğim dizi
İnş bi gün izleyecem

ingiliz dizileri nin daha kendine has bir asaleti var, konuşmalarda tavır ve davranışlarda kendini belli ediyor
foktan bir dünyada yaşarken arada bir insana kendiini iyi hissettiriyor, günümüz gerçek hayatına uymasada izlemek güzel oluyor

arkadaşlar sohbetinizi ya profilde yada şuan ne düşünüyor konusunda falan yapın bu konuyu ikide bir yukarılara çıkarmayın

arkadaşlar sohbetinizi ya profilde yada şuan ne düşünüyor konusunda falan yapın bu konuyu ikide bir yukarılara çıkarmayın

berenin oynadığı her dizi yukarı çıkmaya layıktır kadın bir dünya starı hakettiği yere çıkarıyoruz kötümü

berenin oynadığı her dizi yukarı çıkmaya layıktır kadın bir dünya starı hakettiği yere çıkarıyoruz kötümü
dizi şuan dipte gördüğün gibi
) burda konu yukarı çıkar berenin dizisi değil
baksana erken başlayıp erken biten vadi bu haliyle bile 7-8 reyting fark atıp 15 dk cık özetiyle geçiyo gerisini sen düşün destere

Asillik aseletleri benimde hoşuma gidiyor fakat şiveleri bana biraz tuhaf geliyor

Asillik aseletleri benimde hoşuma gidiyor fakat şiveleri bana biraz tuhaf geliyor

şivenin insana tuhaf gelmesi için ingilizcenin dibine vurman lazım, ben daha türkçeyi çözemedim ingilizcenin ayrıntılarından bir haberim o yüzden alt yazıyla idare ediyorum artık
)

şivenin insana tuhaf gelmesi için ingilizcenin dibine vurman lazım, ben daha türkçeyi çözemedim ingilizcenin ayrıntılarından bir haberim o yüzden alt yazıyla idare ediyorum artık
)
Şive derken aksan diyorum
Doğuda yaşayan insanda türkçe konuşuyor İstanbul yaşayan da ama farklı şiveler

dizi dipte derken ne kadar mutlusun takas, dipte olan dizi değil bence
izleyici kalitesi dipte, ağlamaklı zırlamaklı vurdulu kırdılı ve her iki haftada bir ölüp dirilen kahramanları izleyen halkımız dipte bence, dipte olan dizi değil .
)

ne demişler altın çamura düşsede değerinden kaybetmez