3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah zkfo 7 almış
one two three sbt foro hüloğğğ

200 bölüme özel bir şeyler yapıcaklar mı ?
tabi ki süprizlerle dolu mükemmel bir bölüm olacak büyük ihtimal polat alemdar sahalara dönecektir

başbakan hazır bekliyomuş hemen yayına girdiler

2.sezon 22 bölüm 3.sezon 22 bölüm toplamda 44 bölüm bizde senaryo eksiltilebilir bile
bence de öyle olmalı
sezon sonuna bağlayıp bitirsinler kanal d birebir uyarlamayı beceremedi gerçi hiçbir abd dizisi birebir uyarlanamaz türkiye şartlarında

Ali karakterini oynayan adama böyle rol verilir mi yaa
Koskoca Aiden

İntikam sezonun en güzel bölümüydü açık ara. Son anlık yükselmiş bu anlıkta 5 bekliyorum.

bence de öyle olmalı
sezon sonuna bağlayıp bitirsinler kanal d birebir uyarlamayı beceremedi gerçi hiçbir abd dizisi birebir uyarlanamaz türkiye şartlarında
Hakan konusuna laf attıysan daha net değil
Biliyorsun şirkete biri daha gelecek zaar

İntikam sezonun en güzel bölümüydü açık ara. Son anlık yükselmiş bu anlıkta 5 bekliyorum.
kanal d sağolsun 45 dk de bir reklam dizinin reytingi iyi mi kötü mü hiç aldırış etmiyor

Hakan konusuna laf attıysan daha net değil
Biliyorsun şirkete biri daha gelecek zaar
sanki orjinalindeki gibi adam gelse nolacak
yukarıda rtük var

bu arada komple kastettim mesela revenge de ateş ve buz partisi
vardı türkiyede öyle parti nerede
revenge de lydia gökdelenden düştü bizde leyla villanın 3.katından revenge de seven devils (<3) eşliğinde oldu final sahnesi 3 dk de bitti bizde 10-12 dk
ya galip gibi 1 saat olacak birebir gidecekse ya hiç olmayacak

Umarım Başak Daşman, İntikam dizisinden ayrılmaz..

O adamda rol yapamıyor.Tipini illa çok göstermek istiyorsa manken olsun.Mankenden oyuncu oluyorsa oyuncudan da manken olunuru canlı kanıtı olur
kötü mü olur? hayır çok iyi olur
aiden ın sesi etkileyiciydi türkiye sarışın-etkielyii sesi olan kaç kişi var da o role gelecek