3 Aralık Perşembe Reyting Sonuçları

Totalini de yazsaydin

Hiç şakaya benzemiyo

Total grubuna bakar mısınız? Ki baktığınızı zannetmiyorum
Kurtlar Vadisi Pusu ile Muhteşem Yüzyıl Kösem arasındaki farkın çok daha fazla olduğunu görebilirdiniz ya da siz Kurtlar Vadisi Pusu'nun özetine bakmışsınız
Her şey bir tarafa Kurtlar Vadisi Pusu ile Muhteşem Yüzyıl'ın kaymağını yemekle meşgul olan bir dizi nasıl bir tutulabilir? Yorumlara gülmemek için kendimi zor tutuyorum...

Senin dediğin ilk sezon 5-6 bölümden oluşuyor
o zamanlar durumlar karışıktı ve ilk sezonu yarısından fazla zirvede oldu .Kurtlar Vadisinin ilk serisinin ortalaması 22 reyting anlıyor musun ? ben 6-7--8 hafta bir dizi geçti diye tüm sezonu yok saymam

Pardanda ben Vadi ile Kösem'i kıyaslamadım o mesaj yazarken. 2. ile kıyasladım. Sizde dediğimi tam anlamamışsınız.
Bende çok güldüm saolun.
Total grubunda 1. 7.25 2. 6.54
AB grubunda 1. 7.17 2. ise 5.56

ilk sezon 20 bölüm değil miydi
kim milyoner olmak istere bile geçilmiş dizi o zaman genelde

ortalamayı kim hesaplamış panpa kaynak ne

la dediğine bak pusu sanki vadinin ekmeğini yemedi yıllarca cendereler çaldı ; laz ziyalar hüsrev ağalar cerrahpaşlılar bunların yarattığı reytingin ekmeği kaç yıl yendi

Pardanda ben Vadi ile Kösem'i kıyaslamadım o mesaj yazarken. 2. ile kıyasladım. Sizde dediğimi tam anlamamışsınız.
Bende çok güldüm saolun.
Total grubunda 1. 7.25 2. 6.54
AB grubunda 1. 7.17 2. ise 5.56
Dizileri kastettiğinizi zannetmiştim. Haberleri es geçmişim

Pusu zaten Vadi'nin devamı sayılır ve aldığı reytingler Vadi'ye göre daha fazla 😉 kaymak önce yayınlanan dizilerin reytingi fazla ise yenilir... Örnek; Kösem gibi

Çocuklar Duymasın zamanında çok izleniyordu neden küçümsedin
ay neyse konu çok uzadı siz devam edin bn dizi izlemeye gidiyom

Ortada kavga yokken iki tarafi kiskirtip kavgaya sevk ettirme yani

Sen en iyisi vadici abilerine bir danış bana dediklerinden önce çünkü onların tavsiyeleri dışına çıkınca biraz saçmalıyorsun.
Biz emre ile geyik yaptık diyorum sen ne diyorsun hala.

yılların oyuncusu marlon brando ile çalışmış bu işin duayen ismi ayla algan bile necati şaşmaz ın yakın çekim oyunculuk dersi vermesi gerektiğini söylerken hiçbirşey olan senin yorumun kendin gibi hiçbi anlam ifade etmiyor
aksiyon sahneleri mi

forum tarihine geçecek derece komik bi yorum kaydettim canım sıkıldıkça bakıp bakıp gülecek aksiyon diyor adam
acaba bi örnek verirmisin yoksa ben mi vereyim

Bizde sana gülüyoruz. Cidden acayip konik oldun sen ve beyazsoy son zamanlarda. Nedeni malum ama dahada güldürecek gibisiniz yakın zamanda gerçekleşecek olaylar dahilinde.

Evet Beren İntikam dizisi ile Necati Şaşmaz'dan daha iyi aksiyon sahnelerini oynadığını ispatladı.
Şöyle söylim Necati Şaşmaz Baltayla dövüştü mü hiç. Uçan tekme attı mı. Adama tekme tokat daldığı sahneler var. Ben Polat'ın silahı havaya fırlatıp tekrar tutup adam öldürdüğü bir showlu sahne hatırlamıyorum. Jilet gibi takım ile operasyon yapıp yine utulu bir şekilde operasyon bitiren değişik bir oyuncu.

ispatladı bi de
canım ciğerim nasıl ispatladı acaba çizgi film kalitesindeki dövüş sahnesiyle mi ispatladı neden bahsediyon sen
aksiyonun babası polat alemdar dan bir çırak olarak öğrenecek çok şeyi olur berenin en fazla güldürme beni
polat silahla sopayla baltayla aklının alabileceği herşeyle her türlü aksiyonun içinde yer almış biri ulan arkadaş sanki 13 yıldır izleyen biz değiliz de sensin adam bize polatı anlatıyor daha fazla komik duruma düşme
kadının bi dövüş sahnesi var evlere şenlik biz gülmek için zamanında konusunu açmıştık
vadide defne samyeli var şuan o bile kat kat iyi aksiyon sahnesinde oynuyor