3 Aralık Perşembe Reyting Sonuçları

haa şunuda yazayım. kösem uzak ara 1. oldu yazılmış ama kvp rakibine daha fazla fark atmış geçiştirme amaçlı yorum yapılmış ona. kösem'e yapılan yoruma ve oranına bakınca gülesim geliyor. komedi forumum fav10.net'de.

Mod dedigin tarafsiz olmali iki taraf arasinda esit davranmali tartismalari engellemeli ama sen aksine forumda kavga cikiyor diye gobek atiyosun

Sen reytinglere laf edilince guluyodun ne oldu my kotu reyting aliyo diye hemen reytingler saibeli mi oldu
boşa sallamıyorum bazıları gibi salı günü denekler değişti diye açıklandı iki liste geldi önce eski deneklerle sonra yenileriyle ilk 5 te reytingi tek düşen fatihportakal ucuz siyaset numaralarıyla reyting sistemini de mahvettiler milletin hakkını yiyen öbür tarafta bulsun cezasını

Cümlemi yanlış anladın ben sana mantık hatası mı yaptın diyorum ? neyse ben kendi fikrimi söyledim sen nasıl anlarsan anlıyabilirsin.

xeremxxx araştırmaları devam ediyor
tamam haklısın intikam tuttuğundan apar topar gecenin ıssız saatinde final yaptı
.13 Yıldır zirvede
maçların vadiyi geçtiğini unutmuyorsunda vadinin özetinin maçları geçtiğini unutuyorsun

ıssız saat derken
apar topar derken orjinalini ilk 2 sezon 44 bölüm sürdü 3.sezonu alsalar 68 e kadar uzatmaları gerekti o da ağustos ayını buluyor anlaşmaya sadık kalarak bitmiş dizi
ayrıca 13 yılın 5 yılı direkt zirvede değil kalanlarla birlikte 13 yılın yarısı zirvede olmayan bir iş için sanki hiç geöilmemiş demek daha komik

Ben pt-2'de final yaptı sanıyordum
Reyting yüzünden bitmedi haklısın İntikam reyting rekoru kırıyordu
. 13 Yılın 13 yılı zirvede
he her hafta zirvede olacak hali yok tabi

Ben pt-2'de final yaptı sanıyordum
Reyting yüzünden bitmedi haklısın İntikam reyting rekoru kırıyordu
. 13 Yılın 13 yılı zirvede
he her hafta zirvede olacak hali yok tabi
fgsn ile 71 kere karşılaşmış 66 sında fgsn geçmiş her hafta diyen yok zati

Mod dedigin tarafsiz olmali iki taraf arasinda esit davranmali tartismalari engellemeli ama sen aksine forumda kavga cikiyor diye gobek atiyosun

Pardonda ortada tartışma yok. En azindan o dediğin kavga niteliğinde tartışma yok. Takasa cevap dahi vermemişler. Geyik yaptık orada. Geyik yapmayı yasaklamadın umarım.

Hee konu taraflı demişsin. Kösem ile en yakın rakibi arasında neredeyse 2 reyting fark var. Vadi'nin 1. Olduğu gruplarda fark 1 bile değil. 1 reyting kolay kapanır ama 2 reyting Biraz zor kapanır. Uzaklara deme sebebim o.
@Billy Kane cancagizımıda etiket yapayım.

fgsn ile 71 kere karşılaşmış 66 sında fgsn geçmiş her hafta diyen yok zati
İşsiz misin sen tek tek saydın mı?
xemrexxx sen diyorsun ki 13 yılın yarısı zirvede değil diyorsun
git takasın ilkler konusu var orada bakabilirsin hadi 13 olmasın 12-11 olsun

1. İşsiz misin sen tek tek saydın mı?
    xemrexxx sen diyorsun ki 13 yılın yarısı zirvede değil diyorsun
    git takasın ilkler konusu var orada bakabilirsin hadi 13 olmasın 12-11 olsun
yahu aynı mesajı niye tekrarlatıyon ilk sezon vadi çarşambaydı istenilen reytingi alamadı diyer perşembeye atıldı kenanla uğuryücelin dizisi konu çarşambaya vadi yerine
yanii lk sezon zirvede değildi 2.sezon yine kötü gitti sonra 1 sezon aşkı memnu 2 sezon fgsn geçti kaçt etti 5 sezon