3 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

yav survivor 11 ve üstü aliyodu sbt totalde ab 14 13 aliyor trt maçlara 4 reyting fark atıyodu kenanı ezer geçer

bosuna hayal kurmayın o ses tekrar zirvede olacak survivor ise karadayıyı 3 e katlicak

survivor karadayıyı ezip geçer kenan sünger gibi dagılır

of of revan ben format acunun mu dedim. yaptığı format diyorum . acunun programı hollandan aldığını hatta hojdonkun tavsiye ettiğini bilmeyen mi var yahuu
))))))) ara ara belkim hata bulursun
)))) hatta emreyle ortaklasa yapın oda ugrasiyor hata bulmak için
))))))))

4 reytınglı dizi boşluktan ızlenıyordur
))))) karadayi iki hafta öncesine kadar 8 bile alamıyordu. ve reklam düzeninden dolayı geçen hafta düştü. yalan dünya ve osese ayak uymak için reklamı kırptı eşit şartlarda durum ortada

yav survivor 11 ve üstü aliyodu sbt totalde ab 14 13 aliyor trt maçlara 4 reyting fark atıyodu kenanı ezer geçer

aga benden iyi mi bilcen survivoru ben 10 senedir survivor izliyom sen acuna küfrederken ben survivor hastasıydım pazartesi oyun olmuyo pek sembol oyunları falan oluyo onları ben bile izlemiyom eğer oyun koyarlarsa dokunulmazlık falan belli olmaz tabi ama pazartesi sembol oyunu olur en fazla ödül

Bir tek senin söylediklerin var zaten, kalan herkes yalan yanlış konuşuyor. Bir tek sen haklısın

Hedef Kitlesi yok diyor daha neler? Kime sorsan Yalan Dünya`nın A/B`yi önemsediğini söyler. Totali tınlamıyor.

- - - Ekleme - - -

Herşeyi en iyi sen bilirsin zaten. Kimse de bir şey bilmez

aga acun taktik degistirir en büyük günü pazartesi ye ayarlar acunu bilmiyonmu sen
bak buraya yazıyorum haftaya reklam düzenini deistirecek hırs yapiyor adam ve kazanıyor

lafları mı çarpıtma ben orda kreyse diyorum çünkü survivorları hiç kaçırmadım kreysde eskiden izlemiyodu lafı çarpıtma ortalığı karıştırma

İnan bana seninle laf yarışıtrmayı çok isterdim ama her yoruma bahane var. Yalan Dünya için önemli olan A/B diyorum.

Ve buna da bir bahane bulacağını bildiğim için tamam sen haklısın diyerekten olayı geçiştiriyorum

aga acun taktik degistirir en büyük günü pazartesi ye ayarlar acunu bilmiyonmu sen
bak buraya yazıyorum haftaya reklam düzenini deistirecek hırs yapiyor adam ve kazanıyor

aga eğer pazartesiye heycanlı oyunları koyarsa işler karışır haftasonu bbeb i 5 e katlar ezer geçer affetmez

- - - Ekleme - - -

totali tınlamıyor çünkü izlenmiyor
totali ne demek tınlamıyo yav total tüm kişiler ne demek tınlamıyo laf olsun diye konuşuyo resmen

- - - Ekleme - - -

tamam yer gök aşk milyoner falan yd yi geçti ama sakin ol sakin

İsterse Tüm Türkiye seyretsin. Diziler neden çekiliyor. Para kazanmak için. Para da A/B grubundan çıkar.

Arka Sokaklar totalde 8 alıyor da ne oluyor. A/B`si 3. Bu da Kanal D`ye zarar ettiriyor. Anlata bildim mi?

Beyazsoy acaba senin sevdiğin, eleştirmediğin bir halt var mı dünyada?

karadayi ilk başta eleştiriyorum ama 4. bölümden sonra pek elestirilecek bişey bulamıyorum. dizi iyi hakkaten bu haftada bayağı heyecanı yerde bıtırdıler haftaya artacaktır.

işler güçleri kaçırmadan izlerim. bi ara fazla küfüre kaçtı ama son zamanlarda azaldı.

kim milyoner güzel ama pek nadir izlerim

kayıpşehirde oyunculuklar iyi

kurtlar vadisi eskisine göre senaryoyu toparladı. ama aksıon ve oyunculuk vasat

bebbte ilker güzel sunuyor.

elestırmedıgım bunlar var
))))))

- - - Ekleme - - -

bahaneyi kim uyduruyor acaba
)))))

Sen yükselen herşeyi seviyorsun, düşenlerden nefret ediyorsun

Bunda Huzur Sokağı ve Karadayı örneği var

haftaya acun iyice bir fark atar az kaldı 1 hafta

bu hayalleri görmek güzel ama gerçek değil

geçen iki hafta ne dedim o ses le yalan dünya aynı kitleye hitap ediyor eğlence komedi ağırlıklı proğramlar bunlar birbirini yer dedim, o sesle yalan dünya ab de 8 er reyting alır karadayı 11, 12 reytinglere fırlar dedim bir iki arkadaşımızda o ses 14 reytingden nasıl 8 e düşer dedi mantık yok dedi : noldu sonuç demekki tahmin edildiği gibi osesin 5 reytingi yalan dünyaya gitti karadayı dram dizisi yalan dünyadan etkilenmez ama macun paçayı kurtaramaz dedim dediğim çıktı şimdi ağlasanda boşuna kreys
)

kanal D ab grubunu önemsediği için yalan dünyayı pazartesine aldıki o sese darbe vursun arka sokakların totoşu kanal D yi kesmedi

kanalD istediğini almış gibi bundan sonra aşağı yukarı oranlar bu şekilde gider karadayı farkı dahada açar.. karadayı kaliteli bir dizi rakipleri o sesle yalan dünya değil asıl alması gereken reyting totalde 12 ab grubunda 18 reytingdir yavaş yavaş dediğime doğru bir rota çiziyor
)

Millent reytinge göre program izliyo.Allahım sen nelere kadirsin

Sen yükselen herşeyi seviyorsun, düşenlerden nefret ediyorsun

Bunda Huzur Sokağı ve Karadayı örneği var
işler güçler yükselmiş sevindim dizi adına
))) işler güçler düşüşte bu ara her seferinde işler güçler benim dizim diye yazarım

.. yeteneksiz türkiyede yükseldi onunla ilgili yorumum var mı..

ayrıca karadayı yükselmeden önce dizi çok heycanlı oldu yükselecek dedim dedim eski mesajları araştırmayı seviyorsun aç bak
)))

ha huzur sokagı ile düşeceğini senaryosunun kötüştiğini kaç defa yazdım hata bir ara hafifi yükselmişti ona ragmen sürekli yazdım. ayrıca huzur sokagını sevdiğimi hiç söyemedim ki

ha bu ara bbeb düşüşte

Son düzenleme:

- - - Ekleme - - -

0.24 reyting alan Behzat bazı dizilerden daha kaliteli

aynen mesela öbgzkyle yalan dünyayla aynı berbatlıkta

Karadayi AB grubunda zirvede yer aldi. Tebrikler

- - - Ekleme - - -

aynen mesela öbgzkyle yalan dünyayla aynı berbatlıkta

takas sağol yorumlarımı buldugun için
))

- - - Ekleme - - -

bu arada karadayı dün iki düğüm attı bırakttı. ama bu düğümler çok heycanlı düğümler . haftaya reklam kuşagı değişmezse yine yükselir