3 Ağustos 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında bu gece güzel bir sürpriz var peki o sürpriz ne ?
Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında bu gece Nihat Hatipoğlunun oğlu Said Hatipoğlu konuk olacak.Bu muhteşem geceyi kaçırmayın derim..

- - - Ekleme - - -

@darksaal

- - - Ekleme - - -

Ve Said Hatipoğlu aldı yerini :D

Said hatipoğlu benim cidden sevdiğim bir dostumdur. geçen beraber iftarı açtık. ama baya heyecanlıydı kısmet olursa yarında beraber iftar açıcaz sultanahmette. Allah herkese said gibi bir dost nasip etsin inşAllah.

akşam kapanmadan kazan izledim iyidi ama yeni saatinde iyi gitmemiş gibi 21:30-23:00 olsa bence daha iyi gider

Ben Bilmem Eşim Bilir ab grubunda zirvede yer almış tebrikler. Totalde Nihat Hatipoğlu ilk 3 sırayı kapatarak gayet iyi oranlar almış tebrikler ona da.

Nihat Hatipoğlu başarısını kanıtlamaya devam ediyor. :)

Nihat Hoca çok başarılı giderek Totalde ilk 3'te yer almış.
BBEB Ab grubunda zirvede

Sahur programında share oranını artırmasını bekliyorum çünkü oğluda gelecekmiş:X
Sanırım bunun cevabını yarın alacam:)

Nihat hoca ilk 5'e 3 programida sokmuş.KK'de peşinden onu takip edince atv uzun bi aradan sonra ilk 5'te 4u kapamış oldu😱

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

nihat hatipoğlu kaç program yapmış öyle 😱
trt deki ramazan program ıda iyi gitmiş
yeşil elma basya yükselmiş ab de şaşırdım
bbbeb idare etmiş 3+1 de aynı şekilde
Allah'ın sadık kulu sinemada şişirildiği ortaya çıkmış :)

Nihat Hocama bak be totalde ilk üçü kapatmış. :)
Kapanmadan Kazan fena gitmemiş.
Ben Bilmem Eşim Bilir ab'de zirveyi almış ama yeni sezonda kaldırılır bence.
Star'daki film orta karar gitmiş.

Nihat Hoca Total'de gösterdiği süper performansı AB'de gösterememiş. AB'de zirvede BBEB var. Samanyolu'nun yayınladığı "Allah'ın Sadık kulu" filmi bence beklediğimden kötü gitmiş.