Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında bu gece güzel bir sürpriz var peki o sürpriz ne ?
Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında bu gece Nihat Hatipoğlunun oğlu Said Hatipoğlu konuk olacak.Bu muhteşem geceyi kaçırmayın derim..
Said hatipoğlu benim cidden sevdiğim bir dostumdur. geçen beraber iftarı açtık. ama baya heyecanlıydı kısmet olursa yarında beraber iftar açıcaz sultanahmette. Allah herkese said gibi bir dost nasip etsin inşAllah.
Ben Bilmem Eşim Bilir ab grubunda zirvede yer almış tebrikler. Totalde Nihat Hatipoğlu ilk 3 sırayı kapatarak gayet iyi oranlar almış tebrikler ona da.
A/B'de bu kadar izlenmesi normal ama totalde düşük gelmiş bence. Totalde az izlenmesinin sebebi biraz geç olması ve animasyon olması bence. Yani çocuklar için epey geç bir saatti.
nihat hatipoğlu kaç program yapmış öyle 😱
trt deki ramazan program ıda iyi gitmiş
yeşil elma basya yükselmiş ab de şaşırdım
bbbeb idare etmiş 3+1 de aynı şekilde
Allah'ın sadık kulu sinemada şişirildiği ortaya çıkmış
Nihat Hocama bak be totalde ilk üçü kapatmış.
Kapanmadan Kazan fena gitmemiş.
Ben Bilmem Eşim Bilir ab'de zirveyi almış ama yeni sezonda kaldırılır bence.
Star'daki film orta karar gitmiş.
Nihat Hoca Total'de gösterdiği süper performansı AB'de gösterememiş. AB'de zirvede BBEB var. Samanyolu'nun yayınladığı "Allah'ın Sadık kulu" filmi bence beklediğimden kötü gitmiş.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.