3 Ağustos 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

takas post: 1399821' Alıntı:
nihat hoca 21 de 15 dk reklamdı 4 ü geçmiş oha :kiki: kandil özel programıyla şov yapacaktır yine çok iyi anlatıyo hocam

- - - Ekleme - - -

. @EveN gözünü sevim kandilde bari yalan dünya deme ya sıktı artık her gün her gün :( bi de çd ye derler
Aynen aga

takas post: 1399826' Alıntı:
ya şu diziyi o kadar abartıyon ki bilmesek çok büyük bi efsane falan sanıcaz sakin ol ya sıradan bir dizi fazlası değil :D sanki ne başlamış Allah ım ya :D
Sen hergün Vadi izliyorsun o sana göre güzel dizi. Benim için Kahireli Palastan farksız.

Yalan Dünya da bana göre efsane dizi. Başkalarının izlediklerine ne zaman saygı duyacaksınsa o zaman saygı göreceksin. Seni mentionlayan oldu mu? Lütfen işine bak.

EveN post: 1399827' Alıntı:

Sen hergün Vadi izliyorsun o sana göre güzel dizi. Benim için Kahireli Palastan farksız.

Yalan Dünya da bana göre efsane dizi. Başkalarının izlediklerine ne zaman saygı duyacaksınsa o zaman saygı göreceksin. Seni mentionlayan oldu mu? Lütfen işine bak.

ben her gün vadi izlemiyorum canım istediği zaman izliyorum :wink: her gün izlesemde reyting konularına yazmıyorum senin için öyle benim için böyledir bi de herkes için olan vardır anlatabildim mi :wink:

- - - Ekleme - - -

benim için akasya durağı yalan dünyadan kesinlikle daha iyi bir dizidir ben akasya durağına bile sabredebilirim ama yalan dünya dizisine 10 saniye bile sabredemem malesef o kadar vahim :(

takas post: 1399835' Alıntı:
ben her gün vadi izlemiyorum canım istediği zaman izliyorum :wink: her gün izlesemde reyting konularına yazmıyorum senin için öyle benim için böyledir bi de herkes için olan vardır anlatabildim mi :wink:
Sen zamanında hepsinin üzerinden 10 kez geçmişsin ama benim Yalan Dünyanın izlemediğim bölümleri var. İlk sezon takip etmemiştim onun için izlemediğim bölümleri izlediğim zaman 2. sezonun bazı bölümlerini kaçırmışdım.

İstediğimi yazar geçerim bu seni niye rahatsız ediyor ki? Siz her konuyu Vadiye getirince iyi mi? Dediğim gibi lütfen işine bak.

EveN post: 1399827' Alıntı:

Kahireli Plas mı orda dur işte Vadi yd yide kahireli palasıda 10 böler.Ayrıca yd benim için sıradan bir diziden farkı yok oyunculukları çok abartılı

kvp post: 1399839' Alıntı:
Kahireli Plas mı orda dur işte Vadi yd yide kahireli palasıda 10 böler.Ayrıca yd benim için sıradan bir diziden farkı yok oyunculukları çok abartılı
Yahu size ne? Dönün önünüze bakın. Biri gelince de hepsi gelip mesaj yazıyor. Ne izlediğimi size mi soracağım?

Konuya bir Yalan Dünya başlıyor yazdım olayı Vadiye getirdiler. Hey Allahım.

EveN post: 1399842' Alıntı:

Yahu size ne? Dönün önünüze bakın. Biri gelince de hepsi gelip mesaj yazıyor. Ne izlediğimi size mi soracağım?

Konuya bir Yalan Dünya başlıyor yazdım olayı Vadiye getirdiler. Hey Allahım.
Vadiye biz getirmedik sen getirdin

- - - Ekleme - - -

mrt-06 post: 1399834' Alıntı:
Güzel bölümdü izliyorum şuan.
:D :F
:T:

kvp post: 1399844' Alıntı:
Vadiye biz getirmedik sen getirdin

- - - Ekleme - - -

:T:
Ne izlediğime siz mi karar vereceksiniz? Her konuya Vadiyi yazan sizsiniz. Ben Yalan Dünya başladı diye yazdım. Netten izleyip canlı anlatım yapan sizsiniz ben değil.

Kendi önünüze bakın ne izlediğime de karar veremezsiniz.

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 5.07 2) KANALD: 3.81 3) STAR: 2.15 4) TRT1: 2.13 5) FOX: 1.09

mrt-06 post: 1399850' Alıntı:
Neden Yalan Dünya izliyorsun? Başkalarının izlediklerine de karar verirler. Önce onlara sormalıydın. Bir daha yapmayalım bunu sormadan izlemeyelim...

EveN post: 1399849' Alıntı:

Ne izlediğime siz mi karar vereceksiniz? Her konuya Vadiyi yazan sizsiniz. Ben Yalan Dünya başladı diye yazdım. Netten izleyip canlı anlatım yapan sizsiniz ben değil.

Kendi önünüze bakın ne izlediğime de karar veremezsiniz.
Herkesi kışkırttığın gibi benide kışkırtmaya çalışıyorsun ama ben asla kışkırtmalara gelmem

mrt-06 post: 1399850' Alıntı:
Yd bittikten sonra Vadiyi de izleyebilirsen izle

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1399853' Alıntı:

Neden Yalan Dünya izliyorsun? Başkalarının izlediklerine de karar verirler. Önce onlara sormalıydın. Bir daha yapmayalım bunu sormadan izlemeyelim...
Yok izlesin benim bir sorunum yok :)

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1399856' Alıntı:
:)