Damien Duff
Favori Üye
protestodalar işte benide etkiledi foruma karşı isyan var Adaletsizlik var diye @denizz19Eskici yok nasıl yayınlayayım
benimde desteğe ihtiyacım var budefa tam senlik dizi yazıyorum
protestodalar işte benide etkiledi foruma karşı isyan var Adaletsizlik var diye @denizz19Eskici yok nasıl yayınlayayım
Teşekkürler sen de olmasan işimiz işmiş. Ama aynı desteği finalde de görsem güzel olurdu.Benim sunduğum bölümlerin başarısı Sizden daha iyi gitmişim nanik @Aserat @MayısKralı
5 YILDIZLAR YARIŞIYOR 4. HAFTA (SONUÇ) MK 5 Temmuz Çarşamba 21:17:45 MayısKralı 8.68 6 DİZİ SAVAŞLARI YARI FİNAL (SONUÇ) ETV 6 Temmuz Perşembe 20:30:00 Aserat 8.32
Dün bir şanssızlık oldu napalım artık diğer sezonlaraTeşekkürler sen de olmasan işimiz işmiş. Ama aynı desteği finalde de görsem güzel olurdu.
Teşekkürler.Dün bir şanssızlık oldu napalım artık diğer sezonlara
Ay @MayısKralı'nı örnek al biraz sen kuru kuru teşekkür et bana
Pis şey hala aynı şeyi yapıyorTeşekkürler.
Kuru teşekkür et dedik ettik işte.Pis şey hala aynı şeyi yapıyor
Gelecek sezon yakın zamanda olursa eğlencesine Evlat Kokusu'yla katılacam
Pis.ss Öyle mi dedim benKuru teşekkür et dedik ettik işte.
Gelecek yıl yapmayı düşünüyorum ama Evlat Kokusu ile ilk haftadan elenirsin söylemiş olayım.
Pardon yanlış anlama olmuş.Pis.ss Öyle mi dedim ben
Ne alaka be sadece Alihan ve Sedef'in sahneleriyle bile iyi giderim
@xemrexxx Alihan'ı seviyor baya E Sedef'i de seven kitle var elbet O oyunculuklara kimse düşük puan veremezPardon yanlış anlama olmuş.
Forumda da izleyicisi yoktu destek görür müsün bilemem.
Bence Çiğdem seviyordur Sedef'im hanım hanımcık diğerleri gibi değilSedef'i seven kitle var mı ki? Mesela @Çiğdem- kafadan düşük puan verir.
Bu hafta yayınlayamacağım ya tatil yüzünden @mrt-06 patron kızacak@mrt-06 kanalı yine ilk ikiyi kapatmış ayoll
@Harunnn60 a geçen gün patronunu geçmeyeceksin tembihi yapıyordu anlaşmalı şekilde ilk ikiyi götürüyorlar kimseye çaktırmadan
15 temmuzda sıkıntı olur ama ben sezon finalini bu hafta yayınlıcamyevmiyesini kıs bu hafta bunun @mrt-06
@pompy in dizisi düşmüş ama hepte onun takipçileri ayrılıyor forumdan yada banlanıyorAman aman destek olma hiç sen Zaten
Kusura bakma @Harunnn60 özür dilerim sinirimi yönlendiremiyorumAman aman destek olma hiç sen Zaten
Yakamoz-Asiden destek alırım dedim azar işittim hala ön yargılı yani kurtlar vadisi sihirli annemden dolayı kendisi yaz dedi@pompy in dizisi düşmüş ama hepte onun takipçileri ayrılıyor forumdan yada banlanıyor