Damien Duff
Süper Favori Üye
protestodalar işte benide etkiledi foruma karşı isyan var Adaletsizlik var diye @denizz19Eskici yok nasıl yayınlayayım![]()
benimde desteğe ihtiyacım var budefa tam senlik dizi yazıyorum
protestodalar işte benide etkiledi foruma karşı isyan var Adaletsizlik var diye @denizz19Eskici yok nasıl yayınlayayım![]()
Teşekkürler sen de olmasan işimiz işmiş. Ama aynı desteği finalde de görsem güzel olurdu.Benim sunduğum bölümlerin başarısı![]()
Sizden daha iyi gitmişim nanik
@Aserat @MayısKralı
5 YILDIZLAR YARIŞIYOR 4. HAFTA (SONUÇ) MK 5 Temmuz Çarşamba 21:17:45 MayısKralı 8.68 6 DİZİ SAVAŞLARI YARI FİNAL (SONUÇ) ETV 6 Temmuz Perşembe 20:30:00 Aserat 8.32
Dün bir şanssızlık oldu napalım artık diğer sezonlaraTeşekkürler sen de olmasan işimiz işmiş. Ama aynı desteği finalde de görsem güzel olurdu.![]()
Teşekkürler.Dün bir şanssızlık oldu napalım artık diğer sezonlara
Ay @MayısKralı'nı örnek al biraz sen kuru kuru teşekkür et bana![]()
![]()
Pis şey hala aynı şeyi yapıyorTeşekkürler.![]()
Kuru teşekkür et dedik ettik işte.Pis şey hala aynı şeyi yapıyor
Gelecek sezon yakın zamanda olursa eğlencesine Evlat Kokusu'yla katılacam![]()
Pis.ss Öyle mi dedim benKuru teşekkür et dedik ettik işte.
Gelecek yıl yapmayı düşünüyorum ama Evlat Kokusu ile ilk haftadan elenirsin söylemiş olayım.![]()
Pardon yanlış anlama olmuş.Pis.ss Öyle mi dedim ben
Ne alaka be sadece Alihan ve Sedef'in sahneleriyle bile iyi giderim![]()
![]()
@xemrexxx Alihan'ı seviyor bayaPardon yanlış anlama olmuş.
Forumda da izleyicisi yoktu destek görür müsün bilemem.![]()
Bence Çiğdem seviyordur Sedef'im hanım hanımcık diğerleri gibi değilSedef'i seven kitle var mı ki? Mesela @Çiğdem- kafadan düşük puan verir.![]()
Bu hafta yayınlayamacağım ya tatil yüzünden@mrt-06 kanalı yine ilk ikiyi kapatmış ayoll
@Harunnn60 a geçen gün patronunu geçmeyeceksin tembihi yapıyordu anlaşmalı şekilde ilk ikiyi götürüyorlar kimseye çaktırmadan![]()
![]()
![]()
Aman aman destek olma hiç sen Zaten
15 temmuzda sıkıntı olur ama ben sezon finalini bu hafta yayınlıcam
@pompy in dizisi düşmüş ama hepte onun takipçileri ayrılıyor forumdan yada banlanıyorAman aman destek olma hiç sen Zaten![]()
Kusura bakma @Harunnn60 özür dilerim sinirimi yönlendiremiyorumAman aman destek olma hiç sen Zaten![]()
Yakamoz-Asiden destek alırım dedim azar işittim hala ön yargılı yani kurtlar vadisi sihirli annemden dolayı kendisi yaz dedi