3 - 9 Şubat 2014 Haftalık Dizi Reytingleri

Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi KURTLAR VADİSİ 11.yılında da zirvede artık ne tür övgü kelimesi söyleyeceğimizi şaşırdık pas geçiyorum

karadayı
karagül
küçük ağa ya tebrikler

küçük osmanım ab kralı olmuş.
totelde de 2.

my totelde epey bi geride.

karadayı totelde 2. sıradan 4'e gerilemiş, artık karagülü geçemiyor totel de.

gb ab kategorisin de mükemmel gitmiş..
çalıkuşu ab kısmında çok başarılı..
bs ab kısmında göz dolduran başka bir yapım olmuş.

çok mu çok sağlam ab arkası olan yd ilk 10 da yok

Yalan Dünya @EveN'ın ve @xemrexxx'in dediği gibi reyting üstü bir proje. Yani hertürlü kazandırıyor no problem.

Yalan Dünya @EveN'ın ve @xemrexxx'in dediği gibi reyting üstü bir proje. Yani hertürlü kazandırıyor no problem.
Bence kazandırmıyor.

Cuma 20.00'de kalmasının ve gelecek sezon onayını almasının tek nedeni olabilir. Bütün kanallar Kanal D'ye bağış yapıyorlardır diziyi bitirmesin diye. Yoksa 3 sezondur devam eden diziyi Kanal D niye bitirmesin?

D Yapım rezil olmasın diye devam ettiriyor zaten.
)

D Yapım rezil olmasın diye devam ettiriyor zaten.
)
Bence de. 73. bölüm sürmüş diziyi bitirmek rezilliğin daniskasıdır.

Ay Yapım da aynısını Aşkı Memnuya yapmıştı. 20 reytingi devirdiği halde 79. bölümde bitirdi diziyi. Rezillik.

my ye de laf etmiş hay karısı caroline olasıca.ss
my için reyting önemli değil artık önemli olsa diğer yüksek reytingli işler gibi strateji yapar

cuma günü medcezir-karagül 75-90 dk arası reklamsız gidiyi
küçük gelin-şeffkat tepe son hafta 85 dk reklamsız gitmiş genelde de en az 80 dk reklamsız

küçük ağa şu an tek reklamla gidiyi çalıkuşu olduğu sürece de az reklamla gidecek gibi
karadayı reklamsız gide gide tuttu başladığında arka sokakların,macunun özeti ile yarişiydi
dün akşam da gördük x factor-macun reklamdayken karadayı yayınlaniydi

kvp yi de gördük geçen sene intikam başladığında kaç hafta reklamsız gitti

my de bu şekil strateji yapsa (bana göre reyting hilesi deniyor buna) en az 11 alır

Biz gülüyoruz.
Herkesin komedi anlayışı bir değil.
totelde 2 lere ab de 4 lere düştüğüne göre çoğu kişi benim fikrimde.
)

my'ye çok bi şey demememe rağmen 😱

alışcann mecbur..
bari somut bişi olsa da konuşsalar bişi demicem de
pazartesi karadayı+acun varkene 7.59 olmuş recep boş gün çarşambada 7.91 almış boşluk boşluk diye konuşup duruyorlar bu durumda boşluk 0.32 reyting mi oliyi anlamiyim

0.32 boşluğu dolduğu an susucam

Yahu sen hiç mi gülmedin şu diziye?
inan hiç gülmedim, gülseydim az biraz bu kadar şiddetli eleştirmezdim.