3 - 9 Şubat 2014 Haftalık Dizi Reytingleri

Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi KURTLAR VADİSİ 11.yılında da zirvede artık ne tür övgü kelimesi söyleyeceğimizi şaşırdık pas geçiyorum :D
karadayı
karagül
küçük ağa ya tebrikler

küçük osmanım ab kralı olmuş. :A totelde de 2. :)
my totelde epey bi geride. :A
karadayı totelde 2. sıradan 4'e gerilemiş, artık karagülü geçemiyor totel de. :A
gb ab kategorisin de mükemmel gitmiş..
çalıkuşu ab kısmında çok başarılı..
bs ab kısmında göz dolduran başka bir yapım olmuş.

çok mu çok sağlam ab arkası olan yd ilk 10 da yok :kiki:

karadayı totelde 2. sıradan 4'e gerilemiş, artık karagülü geçemiyor totel de. :A

Yalan Dünya @EveN'ın ve @xemrexxx'in dediği gibi reyting üstü bir proje. Yani hertürlü kazandırıyor no problem. :D

Yalan Dünya @EveN'ın ve @xemrexxx'in dediği gibi reyting üstü bir proje. Yani hertürlü kazandırıyor no problem. :D
Bence kazandırmıyor. :)

Cuma 20.00'de kalmasının ve gelecek sezon onayını almasının tek nedeni olabilir. Bütün kanallar Kanal D'ye bağış yapıyorlardır diziyi bitirmesin diye. Yoksa 3 sezondur devam eden diziyi Kanal D niye bitirmesin? :F

Bence kazandırmıyor. :)

Cuma 20.00'de kalmasının ve gelecek sezon onayını almasının tek nedeni olabilir. Bütün kanallar Kanal D'ye bağış yapıyorlardır diziyi bitirmesin diye. Yoksa 3 sezondur devam eden diziyi Kanal D niye bitirmesin? :F
D Yapım rezil olmasın diye devam ettiriyor zaten. :))

my ye de laf etmiş hay karısı caroline olasıca.ss
my için reyting önemli değil artık önemli olsa diğer yüksek reytingli işler gibi strateji yapar :)
cuma günü medcezir-karagül 75-90 dk arası reklamsız gidiyi
küçük gelin-şeffkat tepe son hafta 85 dk reklamsız gitmiş genelde de en az 80 dk reklamsız :F
küçük ağa şu an tek reklamla gidiyi çalıkuşu olduğu sürece de az reklamla gidecek gibi
karadayı reklamsız gide gide tuttu başladığında arka sokakların,macunun özeti ile yarişiydi :Fdün akşam da gördük x factor-macun reklamdayken karadayı yayınlaniydi :F
kvp yi de gördük geçen sene intikam başladığında kaç hafta reklamsız gitti :F

my de bu şekil strateji yapsa (bana göre reyting hilesi deniyor buna) en az 11 alır :F

Biz gülüyoruz. :D Herkesin komedi anlayışı bir değil. :)
totelde 2 lere ab de 4 lere düştüğüne göre çoğu kişi benim fikrimde. :))

my ye de laf etmiş hay karısı caroline olasıca.ss
my için reyting önemli değil artık önemli olsa diğer yüksek reytingli işler gibi strateji yapar :)
cuma günü medcezir-karagül 75-90 dk arası reklamsız gidiyi
küçük gelin-şeffkat tepe son hafta 85 dk reklamsız gitmiş genelde de en az 80 dk reklamsız :F
küçük ağa şu an tek reklamla gidiyi çalıkuşu olduğu sürece de az reklamla gidecek gibi
karadayı reklamsız gide gide tuttu başladığında arka sokakların,macunun özeti ile yarişiydi :Fdün akşam da gördük x factor-macun reklamdayken karadayı yayınlaniydi :F
kvp yi de gördük geçen sene intikam başladığında kaç hafta reklamsız gitti :F

my de bu şekil strateji yapsa (bana göre reyting hilesi deniyor buna) en az 11 alır :F
my'ye çok bi şey demememe rağmen 😱

bari somut bişi olsa da konuşsalar bişi demicem de :F pazartesi karadayı+acun varkene 7.59 olmuş recep boş gün çarşambada 7.91 almış boşluk boşluk diye konuşup duruyorlar bu durumda boşluk 0.32 reyting mi oliyi anlamiyim :F
0.32 boşluğu dolduğu an susucam :A

Yahu sen hiç mi gülmedin şu diziye? :D
inan hiç gülmedim, gülseydim az biraz bu kadar şiddetli eleştirmezdim. :d