3+1, Beyaz Show'un Reytinglerini Nasıl Etkiler?

Reytingleri Nasıl Etkiler ?

• Etkilemez

Oy: 6 75.0%
  • Yükselir

Oy: 0 0.0%
  • Düşer

Oy: 2 25.0%
  • Bir Fikrim Yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumuyla ekrana gelen yeni talk-show programı Cuma gününe alındı.

Sizce bu değişiklik yıllardır Cumaların vazgeçilmezi Beyaz Show'un reytinglerini nasıl etkiler?

Son düzenleme:
Beyaz Show'u etkileyeceğini sanmıyorum. 3+1 beklendiği kadar ilgi görmedi bana kalırsa. Ben şahsen 3+1'e çok sevdiğim bir konuk gelmedikçe Beyaz'dan şaşmam.

3+1'in gün değiştirebileceğini düşünüyorum tekrardan. Ki zaten öyle olursa daha iyi olur. Cumartesi daha iyiydi aslında.

bence tekrardan cumartesi gününe alırlar

17 yıldır yayınlanan ve Cuma akşamı efsane olmuş bir program ile 1 aydır yayınlanan acemi bir programı kıyaslamak pek doğru değil bence.

Reyting konusuna gelecek olursa, 0.01 reyting bile etki etmez. 3+1`i reytingleri ne ki başkalarına da etki etsin. Cumaya geçince yükseldi bu doğru ama sırf yaz olduğu için. Eğlenceli bir program ama Beyaz varken ilemem.

Beyaz Show'un belirli bir izleyicisi ve kitlesi var, belki hafif bir düşüş olabilir ama çok fazla etkileneceğini düşünmüyorum.

ama 3+1 beyaz show dan çok daha güzel ve komik bir program bence

3+1 güzel, gündemde olan konuk geldikçe Beyaz Show'un reytingini olumsuz etkiler yoksa Beyaz Show her türlü geçer 3+1'i.

Buna nasıl vardın? Programın her bölümünü izledim, bir acemilik göremedim. Esprileri, skeçleri ile dörtlük dörtlük bir program.

Beyaz iyi reytingler aldı ama çakıldığı dönemi de unutmayalım. Ben 3+1'in Cuma'da kalacağını sanmıyorum. Eğer kalırsa Beyaz ile kıyasıya bir reyting mücadelesine girecektir. Sonucu çok merak ediyorum. Ama etki edeceği kesin.

Beyaz'a çok sevdiğim bir konuk gelmezse 3+1'den şaşmam.

3+1, yaşlı Beyaz'ın eline bastonunu verir tekmeyi de basar.
))))))))

Beyaz gitsin bi tane kadın bulsun da evlensin, 50 yaşına geldi evde kaldı.
)))))))))))

3+1, yaşlı Beyaz'ın eline bastonunu verir tekmeyi de basar.
))))))))

Beyaz gitsin bi tane kadın bulsun da evlensin, 50 yaşına geldi evde kaldı.
)))))))))))
Bunun show ile ne alakası var anlamadım? Bir de çağa ayak uydurduğunu sanarsın.

Maşallah ABD`de izlemediğin dizi yok. 70 yaşındaki adam da show yapıyor ABD`de, ama o yeah o yeah diyorsun ona.

Neyse, zaten ilgi çekmek için attığın mesajlar çok belli. Ama başarıyosun merak etme.

- - - Ekleme - - -

Allah aşkına biraz mantıklı düşünelim. 3+1`i seversin buna bi şey demem ama Beyaz`ı geçeceğine inanıyormusun gerçekten? Şimdi kaç alıyor ki geçsin Beyaz`ı.

Acemilite kastım programdı, 3 kişi değil. ÇGHB`da izlediğim kadarıyla hiç de acemi değillerdi. Ama 17 sene süren bir program ile 1 aylık programı karşılaştırmak garip geldi.

Geçelim asıl konuya, dediğim gibi seversin ayrı, reyting ayrı. Ben de 1 Erkek 1 Kadını seviyorum ama ahım şahım reytingler almıyor. Ama yine de seviyorum, izliyorum ve iddiam yok ki, bu diziyi geçecek.

3+1`de aynı şekilde. Seversin ayrı, ama Beyazı geçmesini düşünmek komik olur.

Beyaz'ı geçecek demedim, kıyasıya bir rekabet olacak dedim. Olması da gayet normal. Bir programın ne kadar yıldır var olduğu o programa reyting ya da kalite kazandırmaz.

3+1'in Beyaz'a hiç etki etmeyeceğini düşünmek de komiklik bence.

Hiç etki etmeyecek bence. Nedenini sorarsan Beyazın sabit bir reytingi yok. Bi hafta 4 alıyor, bir hafta 6 alıyor, bir hafta 3 alıyor. 3+1`in Beyazı etkileyip etkilemediğini nasıl anlayabiliriz ki? Bu mümkün değil.

Hiç etki etmeyecek bence. Nedenini sorarsan Beyazın sabit bir reytingi yok. Bi hafta 4 alıyor, bir hafta 6 alıyor, bir hafta 3 alıyor. 3+1`in Beyazı etkileyip etkilemediğini nasıl anlayabiliriz ki? Bu mümkün değil.

Mantıklı. Ama bu onun hiç etki etmeyeceği anlamına gelmez ki.

Mantıklı. Ama bu onun hiç etki etmeyeceği anlamına gelmez ki.

Ama edeceği anlamına da gelmiyor.

Demek istediğim şu, Beyaza etki etmesini anlamak için Beyaz hangi konuk gelirse gelsin 6 reytinge ulaşamamalı, eğer ulaşırsa etki etmemiştir demektir.

Etki derken kastım 1-2 reyting. Yoksa illa ki aynı günde yayınlansalar ikisi de bir-birinin 1 kişi bile olsa izleyicisini çalar.

3+1 Cuma yayınlanması çok mantıksız olur. Kaç gün var neden Cuma? Beyaz Showla karşılaşırlarsa bu 3+1`e de zarar verebilir.

Ayrıca madem Cuma yapacaktınız ne diye benim dizimi yerinden ettiniz?

Arkadaş tabi ki etkiler şaka mı yapıyosunuz
ikisi de benzer programlar ve bana göre şuan 3+1 daha eglenceli tabi ki beyaz dan seyirci çalar