3+1, Beyaz Show'un Reytinglerini Nasıl Etkiler?

Reytingleri Nasıl Etkiler ?

• Etkilemez

Oy: 6 75.0%
  • Yükselir

Oy: 0 0.0%
  • Düşer

Oy: 2 25.0%
  • Bir Fikrim Yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
gelecek sezon aynı günde yer alacaklarını sanmam

beyaz showu geçeceğini sanmam ama hiç izlemesemde komik olduğuna eminim 1 bölüm izlicem iş konuklara göre değişir ikisinden birini seçerim konuklar hangisinde iyiyse

3+1 tıpkı Beyaz Show gibi ünlü konuklar alırsa her iki programda rekabete girer ve konuklara göre her hafta biri öne çıkabilir. Ancak 3+1 bu formatı ile devam ederse Beyaz Show'u geçemez.

Bunun show ile ne alakası var anlamadım? Bir de çağa ayak uydurduğunu sanarsın.

Maşallah ABD`de izlemediğin dizi yok. 70 yaşındaki adam da show yapıyor ABD`de, ama o yeah o yeah diyorsun ona.

Neyse, zaten ilgi çekmek için attığın mesajlar çok belli. Ama başarıyosun merak etme.

Her zamanki gibi yapmadığım şeylerle itham ediyorsun yazacak bir şey bulamadın sanırsam ama alıştık senin yalanlarına. :))))))))))))

1.si ben abd'de 4 dizi izliyorum hepsini değil. İşim yok da bütün abd dizilerini izleyecek değilim görmemişler gibi. :))))))))

2.si Abd'de 70 yaşında show yapan adam kimmiş bilemedim. :))))))))) Abd'de izlediğim tek showman Conan'dır. Onun da 70 yaşında olmadığını ve Beyaz gibi saçmalamadığını cümle alem biliyor. :)))))))))) ve izlerken o yeah demişliğim de yoktur. :F:F

Etkilemez. 3+1 share olarak bile düşük.Bide kulvarda bu aralar yalnız başına.

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Karşılaşacaklarını sanmıyorum, ki aynı günde yayınlansalar bile Beyaz'ın reytingi konuğa bağlıdır başka yapımlar pek etkilemez. :)