3+1, Beyaz Show'un Reytinglerini Nasıl Etkiler?

Reytingleri Nasıl Etkiler ?

• Etkilemez

Oy: 6 75.0%
  • Yükselir

Oy: 0 0.0%
  • Düşer

Oy: 2 25.0%
  • Bir Fikrim Yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
9IRHjG9F2TyNbtFZ68RO3MZ7.jpg
Bft7fNcD2VEtUCggO4em727z.jpg

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumuyla ekrana gelen yeni talk-show programı Cuma gününe alındı.

Sizce bu değişiklik yıllardır Cumaların vazgeçilmezi Beyaz Show'un reytinglerini nasıl etkiler?

Son düzenleme:
Beyaz Show'u etkileyeceğini sanmıyorum. 3+1 beklendiği kadar ilgi görmedi bana kalırsa. Ben şahsen 3+1'e çok sevdiğim bir konuk gelmedikçe Beyaz'dan şaşmam. :)

3+1'in gün değiştirebileceğini düşünüyorum tekrardan. Ki zaten öyle olursa daha iyi olur. Cumartesi daha iyiydi aslında. :)

17 yıldır yayınlanan ve Cuma akşamı efsane olmuş bir program ile 1 aydır yayınlanan acemi bir programı kıyaslamak pek doğru değil bence.

Reyting konusuna gelecek olursa, 0.01 reyting bile etki etmez. 3+1`i reytingleri ne ki başkalarına da etki etsin. Cumaya geçince yükseldi bu doğru ama sırf yaz olduğu için. Eğlenceli bir program ama Beyaz varken ilemem. :)

Beyaz Show'un belirli bir izleyicisi ve kitlesi var, belki hafif bir düşüş olabilir ama çok fazla etkileneceğini düşünmüyorum. :)

ama 3+1 beyaz show dan çok daha güzel ve komik bir program bence

3+1 güzel, gündemde olan konuk geldikçe Beyaz Show'un reytingini olumsuz etkiler yoksa Beyaz Show her türlü geçer 3+1'i. :)

17 yıldır yayınlanan ve Cuma akşamı efsane olmuş bir program ile 1 aydır yayınlanan acemi bir programı kıyaslamak pek doğru değil bence.

Reyting konusuna gelecek olursa, 0.01 reyting bile etki etmez. 3+1`i reytingleri ne ki başkalarına da etki etsin. Cumaya geçince yükseldi bu doğru ama sırf yaz olduğu için. Eğlenceli bir program ama Beyaz varken ilemem. :)

Buna nasıl vardın? Programın her bölümünü izledim, bir acemilik göremedim. Esprileri, skeçleri ile dörtlük dörtlük bir program. :)

Beyaz iyi reytingler aldı ama çakıldığı dönemi de unutmayalım. Ben 3+1'in Cuma'da kalacağını sanmıyorum. Eğer kalırsa Beyaz ile kıyasıya bir reyting mücadelesine girecektir. Sonucu çok merak ediyorum. Ama etki edeceği kesin. :)

Beyaz'a çok sevdiğim bir konuk gelmezse 3+1'den şaşmam. :)

3+1, yaşlı Beyaz'ın eline bastonunu verir tekmeyi de basar. :)))))))))

Beyaz gitsin bi tane kadın bulsun da evlensin, 50 yaşına geldi evde kaldı. :))))))))))))

3+1, yaşlı Beyaz'ın eline bastonunu verir tekmeyi de basar. :)))))))))

Beyaz gitsin bi tane kadın bulsun da evlensin, 50 yaşına geldi evde kaldı. :))))))))))))
Bunun show ile ne alakası var anlamadım? Bir de çağa ayak uydurduğunu sanarsın.

Maşallah ABD`de izlemediğin dizi yok. 70 yaşındaki adam da show yapıyor ABD`de, ama o yeah o yeah diyorsun ona.

Neyse, zaten ilgi çekmek için attığın mesajlar çok belli. Ama başarıyosun merak etme.

- - - Ekleme - - -

Buna nasıl vardın? Programın her bölümünü izledim, bir acemilik göremedim. Esprileri, skeçleri ile dörtlük dörtlük bir program. :)

Beyaz iyi reytingler aldı ama çakıldığı dönemi de unutmayalım. Ben 3+1'in Cuma'da kalacağını sanmıyorum. Eğer kalırsa Beyaz ile kıyasıya bir reyting mücadelesine girecektir. Sonucu çok merak ediyorum. Ama etki edeceği kesin. :)

Beyaz'a çok sevdiğim bir konuk gelmezse 3+1'den şaşmam. :)
Allah aşkına biraz mantıklı düşünelim. 3+1`i seversin buna bi şey demem ama Beyaz`ı geçeceğine inanıyormusun gerçekten? Şimdi kaç alıyor ki geçsin Beyaz`ı.

Acemilite kastım programdı, 3 kişi değil. ÇGHB`da izlediğim kadarıyla hiç de acemi değillerdi. Ama 17 sene süren bir program ile 1 aylık programı karşılaştırmak garip geldi.

Geçelim asıl konuya, dediğim gibi seversin ayrı, reyting ayrı. Ben de 1 Erkek 1 Kadını seviyorum ama ahım şahım reytingler almıyor. Ama yine de seviyorum, izliyorum ve iddiam yok ki, bu diziyi geçecek.

3+1`de aynı şekilde. Seversin ayrı, ama Beyazı geçmesini düşünmek komik olur. :)

Allah aşkına biraz mantıklı düşünelim. 3+1`i seversin buna bi şey demem ama Beyaz`ı geçeceğine inanıyormusun gerçekten? Şimdi kaç alıyor ki geçsin Beyaz`ı.

Acemilite kastım programdı, 3 kişi değil. ÇGHB`da izlediğim kadarıyla hiç de acemi değillerdi. Ama 17 sene süren bir program ile 1 aylık programı karşılaştırmak garip geldi.

Geçelim asıl konuya, dediğim gibi seversin ayrı, reyting ayrı. Ben de 1 Erkek 1 Kadını seviyorum ama ahım şahım reytingler almıyor. Ama yine de seviyorum, izliyorum ve iddiam yok ki, bu diziyi geçecek.

3+1`de aynı şekilde. Seversin ayrı, ama Beyazı geçmesini düşünmek komik olur. :)

Beyaz'ı geçecek demedim, kıyasıya bir rekabet olacak dedim. Olması da gayet normal. Bir programın ne kadar yıldır var olduğu o programa reyting ya da kalite kazandırmaz. :)

3+1'in Beyaz'a hiç etki etmeyeceğini düşünmek de komiklik bence. :)

Beyaz'ı geçecek demedim, kıyasıya bir rekabet olacak dedim. Olması da gayet normal. Bir programın ne kadar yıldır var olduğu o programa reyting ya da kalite kazandırmaz. :)

3+1'in Beyaz'a hiç etki etmeyeceğini düşünmek de komiklik bence. :)
Hiç etki etmeyecek bence. Nedenini sorarsan Beyazın sabit bir reytingi yok. Bi hafta 4 alıyor, bir hafta 6 alıyor, bir hafta 3 alıyor. 3+1`in Beyazı etkileyip etkilemediğini nasıl anlayabiliriz ki? Bu mümkün değil.

Hiç etki etmeyecek bence. Nedenini sorarsan Beyazın sabit bir reytingi yok. Bi hafta 4 alıyor, bir hafta 6 alıyor, bir hafta 3 alıyor. 3+1`in Beyazı etkileyip etkilemediğini nasıl anlayabiliriz ki? Bu mümkün değil.

Mantıklı. Ama bu onun hiç etki etmeyeceği anlamına gelmez ki. :)

Mantıklı. Ama bu onun hiç etki etmeyeceği anlamına gelmez ki. :)

Ama edeceği anlamına da gelmiyor. :)

Demek istediğim şu, Beyaza etki etmesini anlamak için Beyaz hangi konuk gelirse gelsin 6 reytinge ulaşamamalı, eğer ulaşırsa etki etmemiştir demektir.

Etki derken kastım 1-2 reyting. Yoksa illa ki aynı günde yayınlansalar ikisi de bir-birinin 1 kişi bile olsa izleyicisini çalar.

3+1 Cuma yayınlanması çok mantıksız olur. Kaç gün var neden Cuma? Beyaz Showla karşılaşırlarsa bu 3+1`e de zarar verebilir.

Ayrıca madem Cuma yapacaktınız ne diye benim dizimi yerinden ettiniz? :bağır:

Arkadaş tabi ki etkiler şaka mı yapıyosunuz :D ikisi de benzer programlar ve bana göre şuan 3+1 daha eglenceli tabi ki beyaz dan seyirci çalar